Spoed? Bevallingslijn 0513 - 727 050

Kraamhulp van Isis Kraamzorg

Nu de eerste weken erop zitten, je broeken een stukje strakker zijn gaan zitten en jij en je eventuele partner het heugelijke nieuws aan familie en vrienden hebben verteld, kun je er niet meer omheen. Er komt een baby! Gefeliciteerd!

Vol verwachting in verwachting

Het lijkt misschien nog heel ver weg, maar het is straks zomaar zover. Misschien zit je nu in week zeven, week tien of week twaalf van je zwangerschap? Je wilt je zo goed mogelijk voorbereiden in deze periode en hoewel er niets valt te voorspellen, wil je toch graag weten waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Van je zwangerschap, maar ook van de bevalling en de kraamweek. Wat wij voor jou kunnen betekenen, vertellen we je graag!

Een kraamhulp voor je deur

De kraamhulp* is er vanaf het eerste moment bij. Ze staat niet plots voor de deur zodra je baby is geboren, maar ondersteunt de huisarts of verloskundige al tijdens de bevalling. De kraamhulp begeleidt en adviseert jou de eerste dagen bij de verzorging van je kindje. Ze geeft je handvaten en zorgt voor balans binnen het gezin.

Meer dan praktisch

Naast haar praktische taken, zoals zorgen voor een lege wasmand, een schone wc en het regelen van een kop koffie met beschuit met muisjes voor je bezoek, zorgt de kraamhulp ook voor voedzame, gezonde lunches en creëert ze voor jou de rust om te kunnen herstellen en te genieten van: je kindje, het bezoek en je kraamtijd.

Jullie gezondheid

De gezondheid van jou en je kindje wordt in de kraamweek nauwlettend in de gaten gehouden door de kraamhulp. Ze heeft een belangrijke signaleringsfunctie en ziet het als er iets niet goed gaat. Zo houdt ze van jullie beide de lichaamstemperatuur in de gaten, maar controleert ze ook je eventuele hechtingen. Als er iets is, overlegt ze meteen met de verloskundige en/of huisarts hoe het probleem aangepakt moet worden.

Tips and tricks

Ook geeft de kraamhulp in deze periode veel voorlichting en tips over het verzorgen van je kindje. Ze legt uit hoe je je baby tijdens het badderen moet vasthouden, helpt je kindje bij het aanhappen aan je borst en vertelt je alles over borst- en flesvoeding.

Kraamhulp voor het hele gezin

De kraamhulp is er niet alleen voor jou, maar ook voor andere gezinsleden. Hebben jullie al een of meerdere kinderen? Dan is er in de kraamweek ook tijd voor de rest van het gezin. Terwijl jij en je baby een middagdutje doen, knutselt de kraamhulp bijvoorbeeld met de andere kinderen.

Mogen wij jou in deze bijzondere, maar ook spannende periode begeleiden? Meld je dan aan voor onze kraamzorg.

*In de wereld van de kraamzorg gebruiken we liever niet de term “kraamhulp”. Wij gebruiken hiervoor de term “kraamverzorgende”.

Schrijf je in en ontvang een leuk welkomstcadeau!

Inschrijven voor kraamzorg

We heten je graag welkom bij Isis Kraamzorg. Schrijf je vandaag in en je ontvangt nu een leuk welkomstcadeau toe!

Inschrijven voor kraamzorg

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Meld je nu aan voor kraamzorg en ontvang een prachtig cadeau!

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt