Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Disclaimer

Isis Kraamzorg stelt met grote zorg de inhoud van haar website vast. Echter kunnen wij niet garanderen dat alle informatie correct en volledig is. Isis Kraamzorg aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de website en is ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van andere websites waarnaar wij linken. Mocht je onjuistheden op de website tegenkomen, dan kun je dit melden bij ons via communicatie@isiskraamzorg.nl. We stellen dit zeer op prijs.

Isis Kraamzorg bezit het auteursrecht op alle informatie (tekst en beeldmateriaal) op de website van Isis Kraamzorg. Het is dan ook niet toegestaan (delen van) informatie te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Isis Kraamzorg vooraf.

Isis Kraamzorg hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. De persoonlijke gegevens die je via de website van Isis Kraamzorg verstrekt om bijvoorbeeld informatie te ontvangen of in te schrijven worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag en worden niet aan derden verstrekt.

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt