Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Wie zijn wij

Isis Kraamzorg: Ons beeldmerk staat symbool voor onze manier van werken. Isis is de moedergodin van de vruchtbaarheid, wij staan voor een vruchtbare samenwerking met elkaar en met de gezinnen die we verzorgen. De kleurrijkheid die je ziet in ons logo staat symbool voor onze manier van werken: energiek, vrolijk en blij.

Neem ook eens een kijkje achter de schermen
foto Isis Kraamzorg
lijn
Het team van Isis Kraamzorg bestaat uit meer dan 100 kraamverzorgenden

Isis Kraamzorg

Onze organisatie bestaat uit meer dan 100 kraamverzorgenden. We geven kraamzorg in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en een deel van de provincie Overijssel. Doe de postcodecheck onderaan de pagina of we zorg verlenen bij jou in de buurt.

Isis Kraamzorg staat voor....

Ieder gezin is uniek en heeft haar eigen wensen en behoeften. Wij passen ons hierop aan en zorgen voor een warme en vertrouwelijke sfeer tijdens de kraamtijd. Isis Kraamzorg is een organisatie met deskundige kraamverzorgenden. We bereiden je voor op de kraamtijd en het ouderschap en bieden assistentie en zorg bij de bevalling.

Ontspannen start
Tijdens de kraamtijd zorgen wij voor een ontspannen start voor jou en je gezin. De baby krijgt een liefdevolle start van zijn of haar leven en de eventuele broertjes en zusjes worden bij de zorg van de baby betrokken. Ook is er uiteraard tijd om leuke dingen te doen. Ieder gezin voelt zich thuis bij Isis Kraamzorg!

Klantgericht en flexibel

Wij gaan nooit uit van standaard kraamzorg. Elke moeder, elk gezin, elke zwangerschap, elke bevalling en elke baby is anders. Wij vinden dat goede kraamzorg met niet-standaard situaties om moet kunnen gaan. Onze kraamverzorgenden doen hun werk met veel plezier, zijn uiterst vakbekwaam en werken klantgericht. De kernwaarden van onze organisatie zijn: vertrouwen, warm contact, thuis voelen en flexibel.

Werkgebied

Isis Kraamzorg verleent kraamzorg in de provincies Groningen, Friesland,  Drenthe en Overijssel. We werken nauw samen met verloskundigen, gynaecologen en ziekenhuizen en hebben een contract met alle zorgverzekeraars.

Organogram

foto We staan altijd voor je klaar!
lijn
We beantwoorden graag je vragen!

We staan altijd voor je klaar!

Wil je meer weten? Bel of mail ons dan gerust. Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 – 17:00 uur via telefoonnummer 0513 727042 of via klantenservice@isiskraamzorg.nl

Schrijf je in voor onze kraamzorg

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt