Naar de navigatie Naar de inhoud

Isis Kraamzorg

Kraamzorg

9
.7

uit 243 waarderingen

Over Isis Kraamzorg

Isis Kraamzorg biedt kraamzorg voor jou en je gezin. We bereiden je voor op de kraamtijd en het ouderschap en bieden assistentie en zorg bij de bevalling. Tijdens de kraamtijd zorgen wij voor een warme en ontspannen start. Ieder gezin voelt zich thuis bij Isis Kraamzorg! 

Wij geven persoonlijke en volledige zorg en streven naar één kraamverzorgende tijdens de gehele kraamperiode. Wij zorgen voor fijne herinneringen aan je kraamtijd!

Ieder gezin is uniek en heeft haar eigen wensen en behoeften. Wij passen ons hierop aan en zorgen voor een warme en vertrouwelijke sfeer tijdens de kraamtijd. Isis Kraamzorg is een organisatie met deskundige kraamverzorgenden. We bereiden je voor op de kraamtijd en het ouderschap en bieden assistentie en zorg bij de bevalling. We werken nauw samen met verloskundigen, gynaecologen en ziekenhuizen en hebben een contract met alle zorgverzekeraars. Wij hebben uitgebreide kennis rond borstvoeding met lactatiekundigen en borstvoedingscoaches in dienst.

Ons doel is dat jij/jullie als ouder(s) na de kraamweek vol vertrouwen zijn als het gaat om zelfstandig te kunnen zorgen voor je kindje.

Isis Kraamzorg heeft ook een eigen Kraambank. Als je een babyuitzet niet zelf kunt betalen, kun je een beroep doen op de Kraambank. De kraambank zamelt tweedehands babykleding- en artikelen in en geven die via de Kraambank door aan gezinnen die het nodig hebben. 

Waarderingen historie

2024
8.3
3 waarderingen
2023
9.5
33 waarderingen
2022
8.0
6 waarderingen
2021
9.8
88 waarderingen
2020
9.7
124 waarderingen
2019
9.7
125 waarderingen
2018
9.5
138 waarderingen
2017
9.4
145 waarderingen
2016
10
1 waardering
2012
9.8
2 waarderingen

Recente waarderingen

24 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

Omdat het om ons eerste kindje ging wisten we niet zo goed wat we konden verwachten. Maar achteraf hadden we toch iets anders gehoopt van deze kraamperiode. Wat ik heb gemist in mijn kraamperiode is...

Reactie van/namens Isis Kraamzorg - Heerenveen

Wat vervelend te horen dat de kraamweek niet is verlopen zoals jullie dat voor ogen hadden. Dat is uiteraard niet de bedoeling....

5.9
Lees meer
18 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

Wij hebben echt mede dankzij de geweldige kraamzorg een fantastische kraamweek gehad. Het waren hele lieve dames (iemand deed haar examen bij ons) en we hebben ontzettend veel geleerd. Als...

Reactie van/namens Isis Kraamzorg - Heerenveen

Wat een mooie review. Heel erg bedankt en fijn dat jullie met een goed gevoel terugkijken op de kraamweek!

9.1
Lees meer
3 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

We waren blij met de kraamzorg. Alles in huis liep op rolletjes.

Reactie van/namens Isis Kraamzorg - Heerenveen

Wat fijn, daar doen we het uiteindelijk voor. Veel geluk!

Bekijk alle waarderingen

Socials