Voorlichting en cursussen

Als je zwanger bent, wil je je graag goed voorbereiden op de komst van jullie kindje. Soms brengt dat vragen met zich mee, of onzekerheden. En dat is begrijpelijk. Isis Kraamzorg helpt je graag: voor, tijdens en na je zwangerschap, onder andere met cursussen en voorlichting! Neem gerust contact met ons op. Daarnaast is Isis Kraamzorg regelmatig te vinden op beurzen, tijdens voorlichtingen in ziekenhuizen, zwangerencafé’s etc. Kijk in onze agenda waar je onze kraamverzorgenden kunt ontmoeten.

Vragen? Bel ons gerust!
foto Voorlichting & Cursussen
lijn
Voorlichting over borstvoeding

Voorlichting & Cursussen

Bij Isis Kraamzorg kun je ook terecht voor voorlichting en cursussen rond borstvoeding. Zo geven wij regelmatig voorlichtingen over borstvoeding bij Verloskundigenpraktijk Volle Maan in Hardegarijp.

Ook zijn er namens het Verloskundig Samenwerkingsverband (VSV) interactieve bijeenkomsten over borstvoeding in het ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten en Sionsberg in Dokkum.

Kijk voor een compleet overzicht van al onze (borstvoeding)voorlichtingen in onze online agenda.

Voorlichtingsbijeenkomsten Ooststellingwerf

Woon je in de gemeente Ooststellingwerf en ben je zwanger? Dan kun je deelnemen aan een reeks voorlichtingsbijeenkomsten/cursussen om je goed voor te bereiden op de bevalling en de kraamtijd. Het gaat om zes bijeenkomsten van anderhalf uur. Vier bijeenkomsten voor de bevalling en twee na de bevalling. De data voor de laatste twee bijeenkomsten plannen we in overleg met de groep. Tijdens de bijeenkomsten komen veel verschillende onderwerpen aan bod: werk en balans, kinderopvang, gezonde voeding, ontspannen, ontsluiten, pershouding, bevallingsverhalen, babymassage etc. Er is ook een partnerbijeenkomst.

Meer informatie of aanmelden?
De voorlichtingen zijn in het Gezondheidscentrum in Oosterwolde (Brink 1) van 19.30-21.30 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden. Wil je graag meedoen of meer informatie? Onze klantenservice helpt je graag verder. Of kijk in onze agenda voor de startdata.

Voorlichtingsbijeenkomsten Weststellingwerf

De gemeente Weststellingwerf organiseert speciaal voor hun zwangere inwoners en partners voorlichtingsbijeenkomsten/cursussen in samenwerking met Isis Kraamzorg. Het doel van deze bijeenkomsten is dat je goed voorbereid bent op de bevalling en de periode daarna. Het programma van de bijeenkomsten wordt afgestemd op de wensen en vragen die leven bij de deelnemers aan de bijeenkomsten. Onderwerpen die aan de orde komen zijn bijvoorbeeld: gezond zwanger, ontspannen, ontsluiten en babymassage. Eén van de bijeenkomsten is samen met je partner.

Duur
De voorlichting/cursus heeft negen bijeenkomsten van anderhalf uur, waarvan vijf tijdens je zwangerschap en vier na de bevalling.

Aanmelden
De bijeenkomsten zijn in de Rank in Wolvega (Kerkstraat 49) van 19.30-21.00 uur. Je kunt je voor deze bijeenkomsten aanmelden bij je verloskundige of bij Isis Kraamzorg. Bel of mail ons gerust voor meer informatie. Of kijk in onze agenda voor de startdata. De cursus wordt ontwikkeld, bekostigd en aangeboden door CJG Weststellingwerf, Verloskundigenpraktijk Weststellingwerf en Isis Kraamzorg

foto Aanmelden voor kraamzorg
lijn
Ontvang een leuk welkomstcadeau!

Aanmelden voor kraamzorg

Je kunt je telefonisch aanmelden van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 – 17:00 uur via telefoonnummer 0513 727042. Je kunt je ook online aanmelden. Bij inschrijving ontvang je een prachtig welkomstcadeau!

Aanmelden voor kraamzorg

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Meld je nu aan voor kraamzorg en ontvang een prachtig cadeau!

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt