Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Raad van Commissarissen

Isis Kraamzorg is een onderdeel van het Martini Ziekenhuis (MZH) in Groningen. De Raad van Commissarissen (RvC) draagt bij aan het behalen van de maatschappelijke doelstellingen van de zorgorganisaties die onder het MZH vallen. Ook wil de RvC voldoen aan de reële maatschappelijke verwachtingen die aan de BV’s worden gesteld, namelijk:

  • Het borgen van de kwalitatieve, veilige, toegankelijke en betaalbare goede zorg voor cliënten in de regio’s Groningen, Friesland, Drenthe en een deel van Overijssel;
  • Een gezonde bedrijfsvoering en financiële situatie zijn daarbij belangrijke randvoorwaarden. Hiermee levert de RvC een bijdrage aan het maatschappelijk vertrouwen in de sector als geheel.

De RvC doet dit door middel van een constructief-kritische dialoog met de bestuurder over doelen, besturing, risico’s en resultaten. Binnen deze taak heeft de RvC een toezichthoudende, adviserende, maatschappelijke en werkgeversrol.

De RvC vervult haar rol vanuit een onafhankelijke positie en een eigen visie op toezicht. Bij het vervullen van haar toezichthoudende taak maakt de RvC niet alleen verbinding met het bestuur, maar spreekt jaarlijks ook met de (vertegenwoordiging van de) medewerkers en cliënten (OR/cliëntenraad). Hierdoor raakt de Raad betrokken bij de kern van de organisatie.

De raad van bestuur bestaat uit (van boven naar onderen): Gerard Stienstra, Ingrid Heidema en Tinette de Boer

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt