Jollein

Sinds 2018 heeft Isis Kraamzorg een leuke samenwerking met Jollein Baby & Kids. Jollein is sinds 1973 een succesvolle onderneming in (baby)kamertextiel- en accessoires en biedt elk jaar nieuwe, hippe collecties aan met o.a. dekens, slaapzakken, voetenzakken, knuffels, luiertassen en fauteuils. Inspiratiebronnen voor de nieuwe collecties zijn de mama’s (to be) en trends uit de markt. Deze trendcollecties zijn een verrijking op de brede basic care collectie.

Kijk voor de hele collectie op www.jollein.com.

foto
lijn
We hebben een leuke samenwerking met Jollein!

Jij als klant van Isis Kraamzorg kan profiteren van deze samenwerking. Zo bieden wij elke nieuwe klant een unieke kortingscode aan, waarmee je kunt shoppen op de webshop van Jollein. Ook ontvang je als nieuwe klant een prachtig welkomstcadeau uit de collectie van Jollein, waarbij je de keuze hebt tussen een wiegdekentje, wandorganizer of waskussenhoes (keuze uit twee kleuren).

Daarnaast organiseren Isis Kraamzorg en Jollein geregeld leuke winacties rond bijvoorbeeld speciale dagen (Moederdag, Kerst etc.). Volg Isis Kraamzorg op Facebook om op de hoogte te blijven van alle leuke acties.

Jollein heeft daarnaast ook een Instagram-, Facebook– en Pinterest-account waar je inspiratie op kunt doen, op het gebied van o.a. babykamerinspiratie, stoffen, prints, collecties en quotes.

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Meld je nu aan voor kraamzorg en ontvang een prachtig cadeau!

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt