Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Alle baby’s een goede start

Isis Kraamzorg heeft een eigen Kraambank. Als je een babyuitzet niet zelf kunt betalen, kun je een beroep doen op de Kraambank. De kraambank zamelt tweedehands babykleding en -artikelen in en geven die via de Kraambank door aan gezinnen die het nodig hebben. Duurzaamheid is voor ons belangrijk. We helpen de gezinnen én babyspullen krijgen zo een tweede kans. De Kraambank heeft een vestiging in Groningen en Heerenveen.

Onze Kraambanken in Groningen en Heerenveen hebben inmiddels een prachtige collectie opgebouwd. Van zwangerschapskleding voor mama tot kleding voor de baby zoals rompers, broekjes, jasjes en truitjes (tot en met maat 68). Ook hebben we kinderwagens, maxi-cosis, badjes, luiers, lakentjes en kraampakketten.

De Kraambank heeft het en geeft het!

Kraambank heeft het en geeft het

Kraamzorg van Isis Kraamzorg

Hulp nodig?

Hulp nodig van de Kraambank? Praat erover met je verloskundige, gynaecoloog of intaker; zij weten precies wat je nodig hebt voor je baby. Als de Kraambank hierbij kan helpen, neemt de verloskundige, gynaecoloog of intaker voor jou contact met ons op.

Wij zijn dus niet open voor iedereen, maar alleen voor (aanstaande) ouders die zijn aangemeld. Na deze aanmelding nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de Kraambank in Heerenveen of Groningen.

Vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice via 0513-727042 of klantenservice@isiskraamzorg.nl.

Hulp nodig van de Kraambank?

Spullen doneren?

Wij zijn heel blij met de babyspullen die jij over hebt en die nog in goede staat zijn. Je helpt daar andere ouders enorm mee! Lees op deze lijst wat de Kraambank allemaal wel en niet inzamelt.

Openingstijden

De kraambank is open voor het inbrengen van spullen op de volgende plaatsen en tijden:

Kraambank Groningen (Queridolaan 5 in Groningen): op de dinsdag en donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur.
Kraambank Heerenveen (K.R. Poststraat 131 in Heerenveen): op de woensdag tussen 9.00 en 15.00 uur.

Steuntje in de rug: een vrijwilliger vertelt

De Kraambank is ontstaan uit de gedachte dat er in toenemende mate (aanstaande) ouders en gezinnen zijn, die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Gelukkig zijn er veel gezinnen die deze (aanstaande) ouders een warm hart toedragen en hun gebruikte spullen willen doneren aan de Kraambank van Isis Kraamzorg. Dankzij deze gulle gevers kan de Kraambank bestaan.

Check voor het laatste nieuws over de Kraambank onze Facebookpagina.

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt