Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Alle baby’s een goede start

De kraambank is open voor halen en inbreng van spullen op de dinsdag en donderdag in Groningen tussen 8.30 en 17.00 uur en op de woensdag in Heerenveen tussen 9.00 en 15.00 uur. In Heerenveen is voor het brengen van spullen een afspraak nodig. Deze kun je maken via telefoonnummer 0513-727042.

Het halen van spullen gaat uitsluitend op afspraak. Dit geldt voor zowel de vestiging in Heerenveen als in Groningen. Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen via telefoonnummer 0513-727042.

Uiteraard volgen wij de landelijke richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat wij werken met anderhalve meter afstand en de hygiënemaatregelen in acht nemen. Wellicht overbodig te melden maar kom niet naar de afspraak als je corona gerelateerde klachten hebt.


Isis Kraamzorg heeft een eigen Kraambank. Als je een babyuitzet niet zelf kunt betalen, kun je een beroep doen op de Kraambank. Wij zamelen tweedehands babykleding en -artikelen in en geven die via de Kraambank door aan gezinnen die het nodig hebben. Duurzaamheid is voor ons belangrijk. We helpen de gezinnen én babyspullen krijgen zo een tweede kans. De Kraambank heeft een vestiging in Groningen en Heerenveen.

Over Isis Kraamzorg
foto Gratis verkrijgbaar

Gratis verkrijgbaar

Onze Kraambanken in Groningen en Heerenveen hebben inmiddels een prachtige collectie opgebouwd. Van zwangerschapskleding voor mama tot kleding voor de baby zoals rompers, broekjes, jasjes en truitjes (tot en met maat 68). Ook kinderwagens, maxi-cosis, badjes, luiers, lakentjes en kraampakketten zijn voor klanten van Isis Kraamzorg gratis verkrijgbaar.

Geen klant van Isis Kraamzorg?
Ben je geen klant van Isis Kraamzorg? Ook dan kun je bij ons terecht. Er zijn gratis basispakketten beschikbaar en voor bepaalde producten vragen we een kleine vergoeding. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over onze wisselende collectie.

De Kraambank heeft het en geeft het!

Iets voor jou?

Misschien is de Kraambank ook wel iets voor jou. Praat erover met je verloskundige, gynaecoloog of intaker; zij weten precies wat je nodig hebt voor je baby. Als de Kraambank hierbij kan helpen, neemt de verloskundige, gynaecoloog of intaker voor jou contact met ons op. Wij zijn dus niet open voor iedereen, maar alleen voor (aanstaande) ouders die zijn aangemeld. Na deze aanmelding nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de Kraambank in Heerenveen of Groningen.

Steuntje in de rug

De Kraambank is ontstaan uit de gedachte dat er in toenemende mate (aanstaande) ouders en gezinnen zijn die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Gelukkig zijn er veel gezinnen die deze (aanstaande) ouders een warm hart toedragen en hun gebruikte spullen willen doneren aan de Kraambank van Isis Kraamzorg. Dankzij deze gulle gevers kan de Kraambank bestaan.

Heb jij babyspulletjes over?

Wij zijn heel blij met de babyspullen (geen speelgoed en knuffels) die jij over hebt en die nog in goede staat zijn. Je helpt daar andere ouders enorm mee. Je kunt de spullen dinsdag en donderdag brengen bij de Kraambank in Groningen, Queridolaan 5. Babyspullen kun je ook brengen naar locatie Heerenveen op de woensdag op afspraak, K.R. Poststraat 131.

Wij zijn ook te vinden op Facebook.

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt