Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Alle baby’s een goede start

Isis Kraamzorg heeft een eigen Kraambank. Als je een babyuitzet niet zelf kunt betalen, kun je een beroep doen op de Kraambank. De Kraambank zamelt tweedehands babykleding en -artikelen in en geven die via de Kraambank door aan gezinnen die het nodig hebben. Duurzaamheid is voor ons belangrijk. We helpen de gezinnen én babyspullen krijgen zo een tweede kans. De Kraambank heeft een vestiging in Groningen en Heerenveen.De Kraambank is ontstaan uit de gedachte dat er in toenemende mate (aanstaande) ouders en gezinnen zijn, die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Gelukkig zijn er veel gezinnen die deze (aanstaande) ouders een warm hart toedragen en hun gebruikte spullen willen doneren aan de Kraambank van Isis Kraamzorg. Dankzij deze gulle gevers kan de Kraambank bestaan.

Onze Kraambanken in Groningen en Heerenveen hebben inmiddels een prachtige collectie opgebouwd. Van zwangerschapskleding voor mama tot kleding voor de baby zoals rompers, broekjes, jasjes en truitjes (tot en met maat 68). Ook hebben we kinderwagens, maxi-cosis, badjes, luiers, lakentjes en kraampakketten.

Check voor het laatste nieuws over de Kraambank onze Facebookpagina.

De Kraambank heeft het en geeft het!

English information

معلومات باللغة العربية

Hulp nodig?

Hulp nodig van de Kraambank? Praat erover met je verloskundige, gynaecoloog of intaker; zij weten precies wat je nodig hebt voor je baby. Als de Kraambank hierbij kan helpen, neemt de verloskundige, gynaecoloog of intaker voor jou contact met ons op.

Wij zijn dus niet open voor iedereen, maar alleen voor (aanstaande) ouders die zijn aangemeld. Na deze aanmelding nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de Kraambank in Heerenveen of Groningen.

Vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice via 0513-727042 of kraambank@isiskraamzorg.nl

Hulp nodig van de Kraambank?

Spullen doneren?

Wij zijn heel blij met de babyspullen die jij over hebt en die nog in goede staat zijn. Je helpt daar andere ouders enorm mee! Lees op deze lijst wat de Kraambank allemaal wel en niet inzamelt.

Openingstijden

Let op in de zomerperiode hebben we een aantal wijzigingen in onze openingstijden:

Heerenveen: Open op woensdag 5 en 12 juni vanaf 11:00 uur i.p.v. 09:00 uur. Gesloten op 19 en 26 juni & 3 en 10 juli.

Groningen: Gesloten op 25 juni, 2 juli, 6 en 13 augustus.

De Kraambank is open voor het inbrengen van spullen op de volgende plaatsen en tijden:

Kraambank Groningen (Queridolaan 5 in Groningen): op de dinsdag en donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur.
Kraambank Heerenveen (K.R. Poststraat 131 in Heerenveen): op de woensdag tussen 9.00 en 15.00 uur.

Vrijwilliger Kirsten vertelt over de Kraambank voor OOG TV

foto Onze vrijwilligers
lijn
Hart voor de Kraambank

Onze vrijwilligers

De Kraambank kan niet zonder de waardevolle vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor die gezinnen die dat nodig hebben. Hieronder stellen twee vrijwilligers zich aan je voor. Lijkt het je ook leuk om je steentje bij te dragen aan de Kraambank als vrijwilliger? Stuur dan een mailtje naar kraambank@isiskraamzorg.nl.

foto Cobi, vrijwilliger Kraambank vestiging Groningen

Cobi, vrijwilliger Kraambank vestiging Groningen

Eigenlijk had ik wel in een babywinkel willen werken maar daar is het nooit van gekomen, ondanks mijn jarenlange detailhandelervaring. Dat ik nu bij de Kraambank werk, maakt het helemaal goed!

Bij de Kraambank voorzien we aanstaande ouders van spullen die nodig zijn na de geboorte van een kindje. We geven bijna altijd een basispakket mee met daarin onder meer een aantal rompertjes, hydrofiel doeken, sokjes, een slaapzak en omslagdoek. Kleertjes mogen de aanstaande ouders zelf uitzoeken bij ons. Daarnaast hebben we ook bedjes en kinderwagens plus bijbehorendebeddengoed om mee te geven.

Het is heerlijk om te zien dat onze klanten opgelucht en blij bij ons de deur uitgaan. Dat geeft mij veel voldoening en ik hoop dan ook dat ik dit werk nog lang mag blijven doen.

foto Inge, vrijwilliger Kraambank vestiging Heerenveen

Inge, vrijwilliger Kraambank vestiging Heerenveen

Na 42 jaar in de ziekenhuiszorg gewerkt te hebben en inmiddels met pensioen, werk ik sinds vier jaar als vrijwilliger bij de Kraambank in Heerenveen. Ik voel me als een vis in het water bij de Kraambank. Elke woensdagmiddag is anders!

Inbreng van goederen, ontvangen en sorteren en cliënten adviseren bij het uitzoeken van babyspullen, is dankbaar werk. Ik ben blij en tevreden als de cliënt de Kraambank verlaat met een brede glimlach.

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt