Alle baby’s een goede start

Isis Kraamzorg heeft een eigen Kraambank. Als je een babyuitzet niet zelf kunt betalen, kun je een beroep doen op de Kraambank. Wij zamelen tweedehands babykleding en -artikelen in en geven die via de Kraambank door aan gezinnen die het nodig hebben. Duurzaamheid is voor ons belangrijk. We helpen de gezinnen én babyspullen krijgen zo een tweede kans. De Kraambank heeft een vestiging in Groningen en Heerenveen.

Over Isis Kraamzorg
foto Gratis verkrijgbaar

Gratis verkrijgbaar

Onze Kraambanken in Groningen en Heerenveen hebben inmiddels een prachtige collectie opgebouwd. Van zwangerschapskleding voor mama tot kleding voor de baby zoals rompers, broekjes, jasjes en truitjes (tot en met maat 68). Ook kinderwagens, baby autostoeltjes, boxkleden, badjes, luiers, lakentjes en kraampakketten zijn voor klanten van Isis Kraamzorg gratis verkrijgbaar. Ben je geen klant van Isis Kraamzorg? Ook dan kun je bij ons terecht. Er zijn gratis basispakketten beschikbaar en voor bepaalde producten vragen we een kleine vergoeding. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over onze wisselende collectie.

De Kraambank heeft het en geeft het!

Iets voor jou?

Misschien is de Kraambank ook wel iets voor jou. Praat erover met je verloskundige, gynaecoloog of intaker; zij weten precies wat je nodig hebt voor je baby. Als de Kraambank hierbij kan helpen, neemt de verloskundige, gynaecoloog of intaker voor jou contact met ons op. Wij zijn dus niet open voor iedereen, maar alleen voor (aanstaande) ouders die zijn aangemeld. Na deze aanmelding nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de Kraambank in Heerenveen of Groningen.

Steuntje in de rug

De Kraambank is ontstaan uit de gedachte dat er in toenemende mate (aanstaande) ouders en gezinnen zijn die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Gelukkig zijn er veel gezinnen die deze (aanstaande) ouders een warm hart toedragen en hun gebruikte spullen willen doneren aan de Kraambank van Isis Kraamzorg. Dankzij deze gulle gevers kan de Kraambank bestaan.

 

Heb jij babyspulletjes over?

Wij zijn heel blij met de babyspullen (geen speelgoed en knuffels) die jij over hebt en die nog in goede staat zijn. Je helpt daar andere ouders enorm mee. Je kunt de spullen tijdens kantooruren brengen bij de Kraambank in Groningen, Queridolaan 5. Babyspullen kun je op woensdag tussen 9.00 en 16.00 uur ook brengen naar locatie Heerenveen, K.R. Poststraat 131. Soms is de Kraambank dicht op woensdagmiddag, de spullen mogen dan in de gang worden achtergelaten. Als je zeker wilt weten dat er iemand is, dan kun je van tevoren even bellen op telefoonnummer 0513-727042. Dit nummer kun je ook bellen als je op een andere dag dan woensdag wilt komen.

Woon je in de buurt van Hardegarijp? Dan is het mogelijk om babyspullen voor de Kraambank in te leveren bij Verloskundigenpraktijk De Volle Maan, Reidroas 4 in Hardegarijp. Graag van tevoren even contact opnemen via de mail (info@verloskundigepraktijkvollemaan.nl), zodat er iemand aanwezig is op de praktijk om het weg te leggen.

Wij zijn ook te vinden op Facebook.

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Meld je nu aan voor kraamzorg en ontvang een prachtig cadeau!

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt