Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Kwaliteit voorop

Isis Kraamzorg hecht veel waarde aan kwaliteit. Onze medewerkers zijn gediplomeerde kraamverzorgenden. Daarnaast verzorgt Isis Kraamzorg regelmatig bijscholingen om de kennis en kunde op peil te houden. Isis Kraamzorg is in het bezit van het HKZ-kwalifiteitscertificaat en het WHO/Unicef Certificaat Zorg voor Borstvoeding. Hiermee kunnen onze medewerkers moeders die graag borstvoeding willen geven, professionele ondersteuning bieden.

Ervaringen van klanten lees je hier!

Verloskundige samenwerkingsverbanden

Isis Kraamzorg is deelnemer van diverse verloskundige samenwerkingsverbanden (VSV’s): VSV Stad en Ommeland (UMCG), VSV MiddenIn Heerenveen, MGG (Martini Geboorte Groep), VSV Drachten, Ommelander VSV (OZG), VSV SHE (Treant groep), VSV MCL en VSV Sneek.

Kraamzorg, verloskundigen, gynaecologen, kinderartsen, obstetrie- en kinderverpleegkundige en andere professionals op het gebied van de verloskundige zorg werken nauw samen binnen een VSV. Door de samenwerking kunnen de partijen gezamenlijk de kwaliteit van de geboortezorg verder verbeteren en nog beter op elkaar afstemmen.

Samenwerking geboortezorg

foto
lijn
HKZ certificaat

Het HKZ-certificaat staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ). Met het behalen van dit certificaat laten we zien dat wij als organisatie de zaken goed op orde hebben, dat jij, je gezin en je kindje centraal staan en dat we voortdurend werken aan verbetering van onze zorg. Daarnaast verplicht het certificaat ons elk jaar om onze kwaliteit te onderzoeken en te blijven verbeteren. Eén keer per jaar krijgen we een beoordeling of wij het HKZ-certificaat mogen houden.

Elke vier jaar meet Baby Friendly Nederland of wij nog voldoen aan de normen voor het WHO/Unicef borstvoedingscertificaat. In mei 2017 is het certificaat opnieuw toegekend.

foto Over de SBB erkend leerbedrijf erkenning
lijn
Binnen Isis Kraamzorg zijn altijd studenten in opleiding tot kraamverzorgende

Over de SBB erkend leerbedrijf erkenning

Onze organisatie voldoet aan de eisen die SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) aan een leerbedrijf stelt en daarom mogen wij studenten opleiden tot verzorgende niveau 3 en praktijkopleider niveau 4. Ook zijn we onderdeel van een convenant met de ROC’s (Regionale Opleidingscentra) in ons werkgebied waarmee we de kraamzorg ‘richting’ verzorgen. Binnen Isis Kraamzorg zijn dan ook altijd studenten in opleiding tot kraamverzorgende. Op die manier investeren we vast in de kwaliteit van onze toekomstige medewerkers.

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt