Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

E-consult

Naast onze fysieke kraamzorg, bieden wij ook zorg in de vorm van e-consulten.

Het e-consult is een afspraak met een kraamverzorgende via beeldbellen, bijvoorbeeld:

  • In plaats van een fysieke opstart van de kraamzorg, een digitale opstart
  • Als aanvulling op de fysieke kraamzorg, als een extra checkmoment

Wat is een e-consult?

Het e-consult is een afspraak via beeldbellen met de kraamverzorgende in je kraamweek. Je moet het zien als een aanvulling op de fysieke zorg bij jou thuis als dat nodig is. Tijdens een e-consult checkt je kraamverzorgende hoe het met jou en je/jullie kindje gaat. Je krijgt advies en instructies en er is gelegenheid voor het stellen van al je vragen. Je kunt tijdens je gehele kraamweek een e-consult krijgen.

Wat bespreken we met je tijdens een e-consult

Dit kan van alles zijn: waar jij behoefte aan hebt,  waar je vragen over hebt, waar je extra ondersteuning bij kunt gebruiken zoals bijvoorbeeld voeding. Misschien heb je wel vragen over of je kindje wel genoeg eet, poept en plast, maak je je zorgen over het (vele) huilen van je kindje hoeveelheid poep- en plasluiers, het huilen van je kindje. Je kraamverzorgende biedt, net als wanneer ze fysiek bij je thuis is, een luisterend oor voor al je zorgen, je twijfels en dingen waar je tegenop zit.

Krijg ik altijd een e-consult?

Nee, niet altijd. Of en zo ja hoeveel, waarom en wanneer je een e-consult/e-consulten krijgt, stemmen we met jou/jullie af in de kraamweek. Als je ingepland voor een of  meerdere e-conuslten, dan krijg je Via de mail alle gegevens (datum/tijd) inclusief de link voor de e-consult afspraak. Deze gegevens kun je ook altijd terugvinden in je digitale dossier in Atermes.  Op de afgesproken datum en tijdstip klik je op de link en krijg je verbinding met je kraamverzorgende. Naderhand kun je alle afspraken, adviezen etc. teruglezen in je digitale dossier.

Belangrijk om te weten is, dat je een e-consult via je verzekeraar vergoed krijgt als één uur kraamzorg. Hiervoor betaal je geen eigen bijdrage. Het enige wat je verder nodig hebt voor het consult zijn een goede internetverbinding (wifi) en een device met camera en microfoon, zoals smartphone, tablet of laptop

Meer weten of vragen?

Aarzel dan niet en neem  contact op met onze Klantenservice via 0513-727 042 of klantenservice@isiskraamzorg.nl.

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt