Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

BabythuisZorg

Naast kraamzorg bieden medewerkers van Isis Kraamzorg ook BabythuisZorg. Deze vorm van zorg kan worden ingezet als je na de kraamtijd nog niet volledig in staat bent om zelf voor je baby te zorgen. Voor het inzetten van BabythuisZorg is een indicatie nodig van je huisarts, JGZ of een welzijnsorganisatie.

De medewerker signaleert en biedt structuur aan jou en je gezin. Ze kan je ondersteunen als je even niet lekker in je vel zit, als je lichamelijk niet in staat bent om goed voor je baby te zorgen of als er andere heftige gebeurtenissen zijn in je omgeving, waardoor je hulp nodig hebt. De medewerker is er als klankbord en zorgt ervoor dat je baby zich goed kan hechten.

Onze hulp is tijdelijk. Alles is erop gericht om je zo snel mogelijk weer zelfredzaam te maken. We ondersteunen je zoveel mogelijk en als het nodig is, schakelen we (in overleg) andere hulpverleners voor je in. De medewerker  verricht geen medische handelingen.

Kijk voor meer informatie op www.babythuiszorg.nl 

foto
lijn
BabythuisZorg is er als je na de kraamtijd nog extra hulp nodig hebt

Het werkgebied bestaat uit de drie noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Bij BabythuisZorg werken medewerkers van Kraamzorg Het Groene Kruis en Isis Kraamzorg.  Je kunt deze zorg ontvangen als je na je kraamperiode nog even wat extra hulp nodig hebt. Maar ook los van de kraamperiode kunnen wij je ondersteuning geven.

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt