Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Cliëntenraad

‘Wat goed is, moet goed blijven en wat beter kan, moet beter’ is ons motto. De cliëntenraad bestaat uit zes ouders die kraamzorg hebben ontvangen. Zij zijn er om jouw belangen te behartigen. Ze horen graag van jou wat er beter kan, maar ook waar je tevreden over bent. Daarom geeft de Cliëntenraad gevraagd en ongevraagd advies over het beleid van Isis Kraamzorg. De Raad is er dus voor jou! Hieronder stellen ze zichzelf voor

foto Aafke Cornelisse

Aafke Cornelisse

Mijn naam is Aafke Cornelisse, ik woon samen met mijn man Gerrit en onze twee dochters Benthe en Niene in Marum. Tot tweemaal toe heb ik zelf kraamzorg mogen ontvangen. Het is bijna vanzelfsprekend dat je als (nieuwe) ouders kraamzorg ontvangt. Toch besef je pas achteraf hoe waardevol het is dat er een deskundige met jou meekijkt tijdens deze belangrijke eerste dagen samen met je kind. Ik heb zelf mogen ervaren hoe waardevol een fijne kraamtijd is en gun dat ook andere ouders. Om optimale zorg tijdens de zwangerschap, geboorte en kraamtijd te kunnen geven is de inbreng van cliënten onmisbaar. Als lid van de Cliëntenraad is het voor mij een uitdaging om op positief kritische wijze mee te denken over de verschillende vraagstukken die aan bod komen.

foto Farida Allali

Farida Allali

Mijn naam is Farida Allali. Ik woon samen met man en dochters Nour, Rana en Sara in Drachten. Ik ben leerkracht op een NT2 basisschool. Na mijn bevalling heb ik kennis mogen maken met Isis Kraamzorg. Erg tevreden over de kraamzorg die ik heb mogen ontvangen.  Toen ik hoorde dat er een vacature was voor de Cliëntenraad, werd ik enthousiast en dacht ik dit is iets voor mij. Ik denk in oplossingen, praat graag mee over verbeteringen en vraagstukken die op tafel komen.

foto Kasper Talens

Kasper Talens

Ik woon samen met mijn vrouw Michelle en mijn dochter Jasmijn. De reden dat ik heel graag aansluit bij deze Cliëntenraad is, dat ik het belangrijk vind om de stem van de partner binnen de kraamzorg te laten horen. Dit doe ik het liefste via een positief kritische invalshoek met een gezonde dosis humor. Althans, dat laatste vind ik vooral zelf. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als loopbaanadviseur in het MBO, speel ik klarinet in een harmonieorkest in Groningen, sleutel ik graag aan mijn 25-jaar oude Honda Scoopy (waar ik graag verre reizen mee maak) en voel ik mij vooral schuldig dat ik te weinig sport.

foto Lydia Koning

Lydia Koning

Mijn naam is Lydia Koning, ik ben 28 jaar en in 2021 lid geworden van de Cliëntenraad. Samen met mijn man en ons zoontje van 1 jaar woon ik in Grootegast. Tijdens mijn zwangerschap en met name na de geboorte heb ik ontzettend veel gehad aan de kraamzorg. We hebben als gezin door de goede zorg een erg fijne start gehad. Hierdoor realiseerde ik me nog meer hoe waardevol het is dat we in Nederland kraamzorg mogen ontvangen. Ik vind het dan ook erg mooi om samen met de andere leden mee te kunnen denken over kansen, ontwikkelingen en uitdagingen binnen de organisatie en dat ik mij mag buigen over allerlei kwesties. Hiermee hoop ik er aan bij te dragen dat ouders na mij net zo een fijne ervaring met de kraamzorg krijgen als dat ik heb gehad.

foto Métisse Smit

Métisse Smit

Mijn naam is Métisse Smit, ik ben 37 jaar oud en woon met mijn vriend, zoon en dochter in Groningen. Ik heb na mijn zwangerschappen  ontdekt dat kraamzorg ontzettend waardevol is in een hele bijzondere en heftige periode in je leven; het krijgen van een kindje. Toen ik de oproep voor leden van de Cliëntenraad zag heb ik dan ook niet lang getwijfeld en me aangemeld. Ik hoop de achterban goed te kunnen vertegenwoordigen en er samen met de andere leden voor te zorgen dat de dienstverlening van de organisatie nóg beter wordt.

foto Nelleke Spoelstra

Nelleke Spoelstra

 Samen met mijn man Arjen en mijn dochters Channah en Netanya woon ik in Veendam. Ik ben momenteel werkzaam als Tolk Nederlandse Gebarentaal. Mijn moeder, die kraamverzorgende is, wees mij op de vacature die open stond bij de Cliëntenraad. Omdat ik na de geboortes van mijn dochters ontzettend veel aan onze kraamverzorgsters heb gehad, draag ik op deze manier graag mijn steentje bij in het verbeteren van de kraamzorg zodat andere ouders hier hopelijk net zo van kunnen genieten!

Contact?

Heb je een vraag of opmerking voor de cliëntenraad?

Stuur dan een mail naar: info@isiskraamzorg.nl

Postadres:
Cliëntenraad Isis Kraamzorg
Postbus 190
8440 AD Heerenveen

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt