Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042
Foto Tevreden moeders en gezinnen
lijn
Tevreden moeders en gezinnen

Tevreden moeders en gezinnen

Onze klanten geven ons op Zorgkaart Nederland een gemiddelde beoordeling van 9,5. Een aantal ervaringen hebben we op onze website geplaatst. Lees alle ervaringen op Zorgkaart Nederland.

Direct inschrijven
10
foto 30 april 2021
30 april 2021

“Goede kraamzorgorganisatie met fijne kraamverzorgsters. Bij ons tweede kindje zonder twijfel weer voor Isis gekozen. Er wordt rekening gehouden met je wensen en duidelijke informatie gegeven. Wij hebben twee keer een hele fijne kraamweek gehad.”

Zorgkaart Nederland
9,5
foto 13 mei 2021
13 mei 2021

“Super lieve en competente kraamverzorgster gehad. Ze heeft mij geholpen om in mijn kracht te staan en niet te twijfelen aan mijzelf.”

Zorgkaart Nederland
10
foto 4 juni 2021
4 juni 2021

“Super fijne organisatie, zowel in 2017 als nu in 2021. Erg blij met onze kraamverzorgster!”

Zorgkaart Nederland
10
foto 25 maart 2021
25 maart 2021

“Voor de tweede keer bij Isis Kraamzorg. Ik zou niets anders willen. Hele spontane zorgverleners en de informatievoorziening is ook erg top.”

Zorgkaart Nederland
9,1
foto 8 april 2021
8 april 2021

“Wij hebben een hele fijne en warme kraamweek gehad. Mogelijk gemaakt door de professionele kraamverzorgende. Onze dank hiervoor is groot.”

Zorgkaart Nederland
10
foto 9 april 2021
9 april 2021

“Wij hadden een kraamverzorgende die keihard werkte. Wij kregen de volle aandacht, het huis was spik en span en dat met drie kids. Goeie begeleiding bij de borstvoeding en korte tongriem werd ontdekt door de kraamverzorgende.”

Zorgkaart Nederland

Wij zorgen voor een warme sfeer tijdens de kraamtijd

Ieder gezin is uniek en heeft haar eigen wensen en behoeften. Isis Kraamzorg past zich hierop aan. Wij zorgen voor een warme en vertrouwelijke sfeer tijdens de kraamtijd. We bereiden je voor op de kraamtijd en het ouderschap en bieden assistentie en zorg bij de bevalling. Tijdens de kraamtijd zorgen wij voor een ontspannen start voor jou en je gezin.

Meer informatie