Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042
Foto Tevreden moeders en gezinnen
lijn
Tevreden moeders en gezinnen

Tevreden moeders en gezinnen

Onze klanten geven ons op Zorgkaart Nederland een gemiddelde beoordeling van 9,5. Een aantal ervaringen hebben we op onze website geplaatst. Lees alle ervaringen op Zorgkaart Nederland.

Direct inschrijven
10
foto 21 juni 2021
21 juni 2021

“Samen duidelijke afspraken gemaakt. Tevreden over de zorg. En we voelden ons op ons gemak met de kraamverzorgende. Vriendelijke, aardige vrouw.”

Zorgkaart Nederland
10
foto 23 juli 2021
23 juli 2021

“Zeer ervaren kraamverzorgsters, liefdevol en bereid om een stapje extra te doen als dit nodig is.”

Zorgkaart Nederland
9,9
foto 19 augustus 2021
19 augustus 2021

“Het waren mijn helden in een emotionele kraamtijd. Ze hebben me zelfvertrouwen en rust gegeven. Fantastisch.”

Zorgkaart Nederland
10
foto 30 april 2021
30 april 2021

“Goede kraamzorgorganisatie met fijne kraamverzorgsters. Bij ons tweede kindje zonder twijfel weer voor Isis gekozen. Er wordt rekening gehouden met je wensen en duidelijke informatie gegeven. Wij hebben twee keer een hele fijne kraamweek gehad.”

Zorgkaart Nederland
9,5
foto 13 mei 2021
13 mei 2021

“Super lieve en competente kraamverzorgster gehad. Ze heeft mij geholpen om in mijn kracht te staan en niet te twijfelen aan mijzelf.”

Zorgkaart Nederland
10
foto 4 juni 2021
4 juni 2021

“Super fijne organisatie, zowel in 2017 als nu in 2021. Erg blij met onze kraamverzorgster!”

Zorgkaart Nederland

Wij zorgen voor een warme sfeer tijdens de kraamtijd

Ieder gezin is uniek en heeft haar eigen wensen en behoeften. Isis Kraamzorg past zich hierop aan. Wij zorgen voor een warme en vertrouwelijke sfeer tijdens de kraamtijd. We bereiden je voor op de kraamtijd en het ouderschap en bieden assistentie en zorg bij de bevalling. Tijdens de kraamtijd zorgen wij voor een ontspannen start voor jou en je gezin.

Meer informatie