Foto Tevreden moeders en gezinnen
lijn
Tevreden moeders en gezinnen

Tevreden moeders en gezinnen

Onze klanten geven ons op Zorgkaart Nederland een gemiddelde beoordeling van 9,5. Een aantal ervaringen hebben we op onze website geplaatst. Lees alle ervaringen op Zorgkaart Nederland.

Direct inschrijven
10
foto 30 oktober 2020
30 oktober 2020

“Isis kraamzorg heeft gezorgd voor en fijne kraamperiode. Goede alerte kraamverzorgster met veel kennis die ook nog eens erg spontaan en vriendelijk was. Daarnaast heeft de planning snel gehandeld na thuiskomst en kwam alle afspraken na. Ook was het geen probleem toen we vroegen om 1 dag extra kraamzorg. Ik zal Isis Kraamzorg zeker aanraden.”

Zorgkaart Nederland
9,9
foto 6 november 2020
6 november 2020

“Bij het inschrijven en de intake werden we goed geholpen. We hadden al twee zorgkinderen en hier werd door de organisatie en kraamverzorgster perfect mee omgegaan. Ze luisterden naar onze wensen en sloten aan bij ons gezin. De zorg voor de baby en mijzelf na de bevalling was ook prima. Ik ben heerlijk verwend en er werd goed voor ons gezorgd. Daarnaast was het ook gewoon gezellig met de kraamverzorgster.”

Zorgkaart Nederland
9,3
foto 13 november 2020
13 november 2020

“Wij hebben een heerlijke week gehad met een goede balans tussen verzorging, huishouding en een luisterend oor. Ook hele leuke omgang met onze peuter. Wij waren erg blij met de onze kraamverzorgende! ”

Zorgkaart Nederland
10
foto 20 november 2020
20 november 2020

“Super tevreden over Isis Kraamzorg en de kraamverzorgende. We hebben veel informatie ontvangen en ook tips voor de toekomst. Het is fijn om in de kraamweek iemand in huis te hebben die je ondersteunt en adviseert.”

Zorgkaart Nederland
10
foto 18 september 2020
18 september 2020

“De kraamverzorgster liet ons met genoeg informatie achter zodat wij vertrouwd de tweede week in gingen met onze zoon! We kijken terug op een goede kraamweek en zouden zeker weer voor Isis Kraamzorg kiezen!”

Zorgkaart Nederland
10
foto 22 augustus 2020
22 augustus 2020

“Een fijne kraamverzorgende gekregen. Er wordt goed met je meegedacht over je wensen en ze kijken goed naar je persoonlijke situatie. Een fijne kraamtijd gehad.”

Zorgkaart Nederland

Wij zorgen voor een warme sfeer tijdens de kraamtijd

Ieder gezin is uniek en heeft haar eigen wensen en behoeften. Isis Kraamzorg past zich hierop aan. Wij zorgen voor een warme en vertrouwelijke sfeer tijdens de kraamtijd. We bereiden je voor op de kraamtijd en het ouderschap en bieden assistentie en zorg bij de bevalling. Tijdens de kraamtijd zorgen wij voor een ontspannen start voor jou en je gezin.

Meer informatie