Spoed? Bevallingslijn 0513 - 727 050
Tevreden moeders en gezinnen

Tevreden moeders en gezinnen

Onze klanten geven ons op Zorgkaart Nederland een gemiddelde beoordeling van 9,4. Een aantal ervaringen hebben we op onze website geplaatst. Lees alle ervaringen op Zorgkaart Nederland.

Direct inschrijven
9.3
18-09-2018

“Wij hebben een zeer ervaren en lieve kraamverzorgende gekregen. De organisatie was goed te bereiken toen we naar het ziekenhuis moesten en er werd ook geluisterd naar onze wensen. ”

Zorgkaart Nederland
10
18-09-2018

“Wij hebben een super kraamtijd gehad met onze geweldige kraamverzorgende. Het contact met het hoofdkantoor verliep super. Onze kraamverzorgende wist overal antwoord op of ging het dan uitzoeken als ik erg lastige vragen stelde. Ze was een prettige aanwezigheid en wordt nog steeds erg gemist! Niks anders dan lovende opmerkingen hier!”

Zorgkaart Nederland
9,4
18 augustus 2018

“Hele fijne organisatie, goede bereikbaarheid. En fijne medewerkers waarbij vragen vrij staat. Prettig omgang met de kraamverzorgster..top.”

Zorgkaart Nederland
9,5
25 augustus 2018

“Super blij met mijn kraamverzorgster, hoewel mijn borstvoeding slecht op gang kwam, was zij er om mij te steunen en te helpen om toch het maximale te geven, wat ik kon geven. Had niet beter kunnen wensen.”

Zorgkaart Nederland
10
12 september 2018

“Ik heb kraamzorg ontvangen van Isis. Hierover zijn we meer dan tevreden. Een zeer deskundige, ervaren, lieve en toegewijde kraamverzorgster gehad waardoor wij hebben genoten van de kraamtijd.”

Zorgkaart Nederland
8,7
20 juni 2018

“Ik heb een hele fijne, geruststellende kraamtijd gehad, door de deskundige en ervaren kraamverzorgster. Bij een eventuele tweede kies ik weer voor deze organisatie en indien mogelijk voor dezelfde kraamverzorgster.”

Zorgkaart Nederland

Wij zorgen voor een warme sfeer tijdens de kraamtijd

Ieder gezin is uniek en heeft haar eigen wensen en behoeften. Isis Kraamzorg past zich hierop aan. Wij zorgen voor een warme en vertrouwelijke sfeer tijdens de kraamtijd. We bereiden je voor op de kraamtijd en het ouderschap en bieden assistentie en zorg bij de bevalling. Tijdens de kraamtijd zorgen wij voor een ontspannen start voor jou en je gezin.

Meer informatie