Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042
Foto Tevreden moeders en gezinnen
lijn
Tevreden moeders en gezinnen

Tevreden moeders en gezinnen

Onze klanten geven ons op Zorgkaart Nederland een gemiddelde beoordeling van 9,5. Een aantal ervaringen hebben we op onze website geplaatst. Lees alle ervaringen op Zorgkaart Nederland.

Direct inschrijven
10
foto 1 december 2021
1 december 2021

“Ondanks de coronasituatie, was er goede en genoeg ondersteuning en zorg.”

Zorgkaart Nederland
10
foto 9 december 2021
9 december 2021

“Enorm tevreden! De kraamverzorgster was heel behulpzaam en zorgzaam voor mij en mijn dochtertje. Ze gaf mij tips en veel uitleg bij alles wat er speelde. Ze was er echt voor mij en mijn dochter.”

Zorgkaart Nederland
9,9
foto 1 december 2021
1 december 2021

“Super begeleiding en ondersteuning, zowel met de bevalling, de borstvoeding als de hele kraamtijd. Een feestje voor het hele gezin Een echte lieve topper die weet wat ze doet!”

Zorgkaart Nederland
10
foto 19 september 2021
19 september 2021

“Betrokken, deskundig en persoonlijk. In een bijzondere situatie ontzettend goed opgevangen. Duidelijke uitleg en geen vraag is te gek. Echt geweldig.”

Zorgkaart Nederland
8
foto 17 september 2021
17 september 2021

“Er werd goed naar je geluisterd en kreeg veel informatie. De baby werd ook goed verzorgd en dat geldt ook voor mijn andere dochter plus de rest van de familie.”

Zorgkaart Nederland
9,9
foto 22 oktober 2021
22 oktober 2021

“Onze kraamverzorgster had veel kennis en handelde juist op het moment toen ik veel bloedverlies had. De borstvoeding heeft ze goed begeleid waardoor dit vlekkeloos liep. Ze wist hoe ze mij het beste kon helpen. Daarnaast was ze nog eens erg leuk en gezellig!”

Zorgkaart Nederland

Wij zorgen voor een warme sfeer tijdens de kraamtijd

Ieder gezin is uniek en heeft haar eigen wensen en behoeften. Isis Kraamzorg past zich hierop aan. Wij zorgen voor een warme en vertrouwelijke sfeer tijdens de kraamtijd. We bereiden je voor op de kraamtijd en het ouderschap en bieden assistentie en zorg bij de bevalling. Tijdens de kraamtijd zorgen wij voor een ontspannen start voor jou en je gezin.

Meer informatie