Spoed? Bevallingslijn 0513 - 727 050
Tevreden moeders en gezinnen

Tevreden moeders en gezinnen

Onze klanten geven ons op Zorgkaart Nederland een gemiddelde beoordeling van 9,5. Een aantal ervaringen hebben we op onze website geplaatst. Lees alle ervaringen op Zorgkaart Nederland.

Direct inschrijven
9,5
22 oktober 2018

“Absolute aanrader. Goed ingeschat waar onze behoeftes lagen. En het matchprogramma vind ik echt een pluspunt.”

Zorgkaart Nederland
10.0
16 oktober 2018

“Alles is naar afspraak verlopen, er is geluisterd naar onze voorkeuren waardoor we een topstart hebben kunnen maken!”

Zorgkaart Nederland
10.0
12 oktober 2018

“Super ervaring gehad!”

Zorgkaart Nederland
9,8
2 oktober 2018

“Ik heb een erg fijne kraamweek gehad! Er werd goed voor onze baby, mijn partner en mijzelf gezorgd. Het voelde meteen vertrouwd, waardoor we ook alles uit handen konden geven. Daarnaast hebben we heel veel lol gehad! Ik zou Isis kraamzorg aan iedereen aanraden!”

Zorgkaart Nederland
9,3
24 september 2018

“Personeel wat bekwaam en aardig is. Er wordt duidelijk uitleg gegeven en alle informatie wordt over de dagen verspreid waardoor je niet alles in een keer hoeft te onthouden. Een absolute aanrader.”

Zorgkaart Nederland
10.0
24 september 2018

“Wij waren helemaal tevreden, als ik een puntje van verbetering zou moeten noemen, dan had ik het intake gesprek liever iets later in de zwangerschap gehad.”

Zorgkaart Nederland

Wij zorgen voor een warme sfeer tijdens de kraamtijd

Ieder gezin is uniek en heeft haar eigen wensen en behoeften. Isis Kraamzorg past zich hierop aan. Wij zorgen voor een warme en vertrouwelijke sfeer tijdens de kraamtijd. We bereiden je voor op de kraamtijd en het ouderschap en bieden assistentie en zorg bij de bevalling. Tijdens de kraamtijd zorgen wij voor een ontspannen start voor jou en je gezin.

Meer informatie