Foto Tevreden moeders en gezinnen
lijn
Tevreden moeders en gezinnen

Tevreden moeders en gezinnen

Onze klanten geven ons op Zorgkaart Nederland een gemiddelde beoordeling van 9,5. Een aantal ervaringen hebben we op onze website geplaatst. Lees alle ervaringen op Zorgkaart Nederland.

Direct inschrijven
10
foto 21 mei 2020
21 mei 2020

“Fijne kraamverzorgster, voelde precies aan wat wij nodig hadden qua zorg en vroeg iedere dag naar onze wensen. We konden met alle vragen terecht en ze liet ons vooral lekker onze gang gaan terwijl zij rustig observeerde. Alles om ons heen draaide door en ondanks de corona maatregelen, hebben wij de kraamweek als zeer fijn en vertrouwd ervaren.”

Zorgkaart Nederland
10
foto 22 mei 2020
22 mei 2020

“Heel tevreden. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd. Ook hele goede begeleiding bij borstvoeding.”

Zorgkaart Nederland
8,9
foto 29 mei 2020
29 mei 2020

“Ik ben erg tevreden over Isis. Fijne organisatie, duidelijke en vriendelijk in de omgang. Dit geldt voor kantoor en de kraamverzorgster zelf. Erg prettig ervaren!”

Zorgkaart Nederland
9,5
foto 9 april 2020
9 april 2020

“Fijne organisatie die duidelijk is en afspraken na komt. Ook is er veel informatie op hun website te vinden en nemen ze alle tijd voor je als je vragen hebt.”

Zorgkaart Nederland
10
foto 26 maart 2020
26 maart 2020

“Zeer tevreden over de 2 kraamverzorgenden van ISIS die ons als nieuwbakken ouders op weg hebben geholpen. De zorg was erg persoonlijk en goed afgestemd op onze behoefte. Oprechte aandacht en betrokkenheid.”

Zorgkaart Nederland
10
foto 13 maart 2020
13 maart 2020

“Wij zijn zeer tevreden over de kraamzorg van Isis. Vriendelijke, hardwerkende, fijne kraamverzorgsters die goede uitleg geven over borstvoeding en de verzorging van de baby. Ook werden huishoudelijke taken goed uitgevoerd. De dienstverlening was super!”

Zorgkaart Nederland

Wij zorgen voor een warme sfeer tijdens de kraamtijd

Ieder gezin is uniek en heeft haar eigen wensen en behoeften. Isis Kraamzorg past zich hierop aan. Wij zorgen voor een warme en vertrouwelijke sfeer tijdens de kraamtijd. We bereiden je voor op de kraamtijd en het ouderschap en bieden assistentie en zorg bij de bevalling. Tijdens de kraamtijd zorgen wij voor een ontspannen start voor jou en je gezin.

Meer informatie