Foto Tevreden moeders en gezinnen
lijn
Tevreden moeders en gezinnen

Tevreden moeders en gezinnen

Onze klanten geven ons op Zorgkaart Nederland een gemiddelde beoordeling van 9,5. Een aantal ervaringen hebben we op onze website geplaatst. Lees alle ervaringen op Zorgkaart Nederland.

Direct inschrijven
9
foto 15 januari 2021
15 januari 2021

“We zijn heel blij met de zorg en begeleiding vanuit de organisatie. Voor een eventuele volgende keer zouden we weer voor jullie kiezen.”

Zorgkaart Nederland
8,4
foto 22 januari 2021
22 januari 2021

“Tijdens de kraamweek een zeer fijne kraamverzorgende gehad. Ze nam ons vele taken uit handen, deed de huishoudelijke taken erbij alsof het niks voorstelde en gaf ons veel informatie m.b.t. de verzorging van onze baby. Al met al een zeer positieve ervaring!”

Zorgkaart Nederland
10
foto 10 februari 2021
10 februari 2021

“Ik ben erg tevreden over de zorg die ik heb gekregen. De kraamweek is erg snel voorbij gegaan en de laatste dag was toch wel eventjes moeilijk. Ik heb genoten van de hulp en vooral gezelligheid! Ook onze hond kijkt na een week nog steeds elke ochtend uit het raam of ze er toevallig al aankomt! Kortom, super tevreden en zeker aan te raden!”

Zorgkaart Nederland
10
foto 30 oktober 2020
30 oktober 2020

“Isis kraamzorg heeft gezorgd voor en fijne kraamperiode. Goede alerte kraamverzorgster met veel kennis die ook nog eens erg spontaan en vriendelijk was. Daarnaast heeft de planning snel gehandeld na thuiskomst en kwam alle afspraken na. Ook was het geen probleem toen we vroegen om 1 dag extra kraamzorg. Ik zal Isis Kraamzorg zeker aanraden.”

Zorgkaart Nederland
9,9
foto 6 november 2020
6 november 2020

“Bij het inschrijven en de intake werden we goed geholpen. We hadden al twee zorgkinderen en hier werd door de organisatie en kraamverzorgster perfect mee omgegaan. Ze luisterden naar onze wensen en sloten aan bij ons gezin. De zorg voor de baby en mijzelf na de bevalling was ook prima. Ik ben heerlijk verwend en er werd goed voor ons gezorgd. Daarnaast was het ook gewoon gezellig met de kraamverzorgster.”

Zorgkaart Nederland
9,3
foto 13 november 2020
13 november 2020

“Wij hebben een heerlijke week gehad met een goede balans tussen verzorging, huishouding en een luisterend oor. Ook hele leuke omgang met onze peuter. Wij waren erg blij met de onze kraamverzorgende! ”

Zorgkaart Nederland

Wij zorgen voor een warme sfeer tijdens de kraamtijd

Ieder gezin is uniek en heeft haar eigen wensen en behoeften. Isis Kraamzorg past zich hierop aan. Wij zorgen voor een warme en vertrouwelijke sfeer tijdens de kraamtijd. We bereiden je voor op de kraamtijd en het ouderschap en bieden assistentie en zorg bij de bevalling. Tijdens de kraamtijd zorgen wij voor een ontspannen start voor jou en je gezin.

Meer informatie