Spoed? Bevallingslijn 0513 - 727 050
Tevreden moeders en gezinnen

Tevreden moeders en gezinnen

Onze klanten geven ons op Zorgkaart Nederland een gemiddelde beoordeling van 9,4. Een aantal ervaringen hebben we op onze website geplaatst. Lees alle ervaringen op Zorgkaart Nederland.

Direct inschrijven
7,0
12 maart 2018

“Wij hebben bij alle drie de kinderen gebruik gemaakt van Isis kraamzorg, dit is ons erg goed bevallen! We konden bij alle drie de kinderen de zelfde kraamverzorgende krijgen, door dit aan aan te geven tijdens de aanmelding, zo waren wij “ keuzegezin “ van die kraamverzorgende. Ik vond dit erg prettig en vond het een leuk vooruitzicht om te weten wie we kregen door de zeer goede ervaring tijdens mijn vorige twee kraamperiodes. ”

ZorgkaartNederland
9.0
8 maart 2018

“Vanaf de intake tot de bevalling en kraamweek hebben wij kraamzorg Isis als erg fijn ervaren. Er werd goed naar onze wensen geluisterd.”

ZorgkaartNederland
9.7
8 maart 2018

“Super tijd gehad! Bedankt voor de goede zorgen voor ons en ons Klavertje Vier!”

Zorgkaart Nederland
9.0
6 maart 2018

“Er wordt echt geluisterd naar je wensen, de kraamverzorgende paste echt bij ons en heeft een hele hoop rust gebracht tijdens de kraamweek.”

Zorgkaart Nederland
10
1 maart 2018

“Een bedrijf met een duidelijke visie die deze ook uitstraalt en nakomt. Zeer aan te raden en bij een volgende zwangerschap gaat mijn keuze weer voor Isis kraamzorg.”

Zorgkaart Nederland
9.3
22 februari 2018

“Prima zorg. Leuk, vriendelijk en bekwaam personeel.”

Zorgkaart Nederland

Wij zorgen voor een warme sfeer tijdens de kraamtijd

Ieder gezin is uniek en heeft haar eigen wensen en behoeften. Isis Kraamzorg past zich hierop aan. Wij zorgen voor een warme en vertrouwelijke sfeer tijdens de kraamtijd. We bereiden je voor op de kraamtijd en het ouderschap en bieden assistentie en zorg bij de bevalling. Tijdens de kraamtijd zorgen wij voor een ontspannen start voor jou en je gezin.

Meer informatie