Foto Tevreden moeders en gezinnen
lijn
Tevreden moeders en gezinnen

Tevreden moeders en gezinnen

Onze klanten geven ons op Zorgkaart Nederland een gemiddelde beoordeling van 9,5. Een aantal ervaringen hebben we op onze website geplaatst. Lees alle ervaringen op Zorgkaart Nederland.

Direct inschrijven
10
foto 21 juni 2019
21 juni 2019

“Isis verleent niet zomaar kraamzorg. Met alles wordt rekening gehouden in de kraamweek. Het huishouden wordt volledig voor je gedaan. Er wordt goed gelet op dat je voldoende energie hebt middels eten, drinken en bijslapen. En ook is er ruimte om te praten en al je vragen te stellen. En natuurlijk bovenal leren ze je de zorg dragen voor je pasgeboren baby.”

Zorgkaart Nederland
9,2
foto 5 juli 2019
5 juli 2019

“We hebben een fijne kraamtijd gehad, het was een goede match tussen ons en de kraamverzorgende. De kennis en kunde van de zorg is goed op peil, topweek gehad!”

Zorgkaart Nederland
9,3
foto 29 juli 2019
29 juli 2019

“Mijn ervaring was gewoon top! Ruimte voor vragen,zelfs wanneer je geregeld in herhaling valt. Hele fijne kraamhulp thuis gehad die je ook terugfluiten wanneer je (voor je gevoel) van alles weer lijkt te kunnen doen. Er wordt dus goed op je gelet en voor je gezorgd. Naast professioneel ook open voor fijne gesprekken en ervaringen delen.”

Zorgkaart Nederland
10
foto 2 augustus 2019
2 augustus 2019

“Een hele fijne kraamweek gehad, er was voldoende ruimte voor vragen en er werd goed rekening gehouden met onze wensen en verwachtingen. Ondanks de zomerdrukte is kraamzorg geleverd zoals vooraf afgesproken.”

Zorgkaart Nederland
9,5
foto 3 mei 2019
3 mei 2019

“Wij hebben een hele goede kraamweek gehad. Met veel aandacht voor mij en de baby maar zeker niet minder voor mijn partner en onze zoon!”

Zorgkaart Nederland
9,2
foto 3 mei 2019
3 mei 2019

“Luisteren goed naar je wensen, kijken goed naar welke kraamverzorgster bij je past op basis van de intake, erg professioneel en gezellig, geduldig met uitleggen/aanleren van praktische dingen...”

Zorgkaart Nederland

Wij zorgen voor een warme sfeer tijdens de kraamtijd

Ieder gezin is uniek en heeft haar eigen wensen en behoeften. Isis Kraamzorg past zich hierop aan. Wij zorgen voor een warme en vertrouwelijke sfeer tijdens de kraamtijd. We bereiden je voor op de kraamtijd en het ouderschap en bieden assistentie en zorg bij de bevalling. Tijdens de kraamtijd zorgen wij voor een ontspannen start voor jou en je gezin.

Meer informatie