Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042
Foto Tevreden moeders en gezinnen
lijn
Tevreden moeders en gezinnen

Tevreden moeders en gezinnen

Onze klanten geven ons op Zorgkaart Nederland een gemiddelde beoordeling van 9,5. Een aantal ervaringen hebben we op onze website geplaatst. Lees alle ervaringen op Zorgkaart Nederland.

Direct inschrijven
10
foto 25 maart 2021
25 maart 2021

“Voor de tweede keer bij Isis Kraamzorg. Ik zou niets anders willen. Hele spontane zorgverleners en de informatievoorziening is ook erg top.”

Zorgkaart Nederland
9,1
foto 8 april 2021
8 april 2021

“Wij hebben een hele fijne en warme kraamweek gehad. Mogelijk gemaakt door de professionele kraamverzorgende. Onze dank hiervoor is groot.”

Zorgkaart Nederland
10
foto 9 april 2021
9 april 2021

“Wij hadden een kraamverzorgende die keihard werkte. Wij kregen de volle aandacht, het huis was spik en span en dat met drie kids. Goeie begeleiding bij de borstvoeding en korte tongriem werd ontdekt door de kraamverzorgende.”

Zorgkaart Nederland
9
foto 15 januari 2021
15 januari 2021

“We zijn heel blij met de zorg en begeleiding vanuit de organisatie. Voor een eventuele volgende keer zouden we weer voor jullie kiezen.”

Zorgkaart Nederland
8,4
foto 22 januari 2021
22 januari 2021

“Tijdens de kraamweek een zeer fijne kraamverzorgende gehad. Ze nam ons vele taken uit handen, deed de huishoudelijke taken erbij alsof het niks voorstelde en gaf ons veel informatie m.b.t. de verzorging van onze baby. Al met al een zeer positieve ervaring!”

Zorgkaart Nederland
10
foto 10 februari 2021
10 februari 2021

“Ik ben erg tevreden over de zorg die ik heb gekregen. De kraamweek is erg snel voorbij gegaan en de laatste dag was toch wel eventjes moeilijk. Ik heb genoten van de hulp en vooral gezelligheid! Ook onze hond kijkt na een week nog steeds elke ochtend uit het raam of ze er toevallig al aankomt! Kortom, super tevreden en zeker aan te raden!”

Zorgkaart Nederland

Wij zorgen voor een warme sfeer tijdens de kraamtijd

Ieder gezin is uniek en heeft haar eigen wensen en behoeften. Isis Kraamzorg past zich hierop aan. Wij zorgen voor een warme en vertrouwelijke sfeer tijdens de kraamtijd. We bereiden je voor op de kraamtijd en het ouderschap en bieden assistentie en zorg bij de bevalling. Tijdens de kraamtijd zorgen wij voor een ontspannen start voor jou en je gezin.

Meer informatie