Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042
Foto Tevreden moeders en gezinnen
lijn
Tevreden moeders en gezinnen

Tevreden moeders en gezinnen

Onze klanten geven ons op Zorgkaart Nederland een gemiddelde beoordeling van 9,5. Een aantal ervaringen hebben we op onze website geplaatst. Lees alle ervaringen op Zorgkaart Nederland.

Direct inschrijven
10
foto 19 september 2021
19 september 2021

“Betrokken, deskundig en persoonlijk. In een bijzondere situatie ontzettend goed opgevangen. Duidelijke uitleg en geen vraag is te gek. Echt geweldig.”

Zorgkaart Nederland
8
foto 17 september 2021
17 september 2021

“Er werd goed naar je geluisterd en kreeg veel informatie. De baby werd ook goed verzorgd en dat geld ook voor mijn andere dochter plus de rest van de familie.”

Zorgkaart Nederland
9,9
foto 22 oktober 2021
22 oktober 2021

“Onze kraamverzorgster had veel kennis en handelde juist op het moment toen ik veel bloedverlies had. De borstvoeding heeft ze goed begeleid waardoor dit vlekkeloos liep. Ze wist hoe ze mij het beste kon helpen. Daarnaast was ze nog eens erg leuk en gezellig!”

Zorgkaart Nederland
10
foto 21 juni 2021
21 juni 2021

“Samen duidelijke afspraken gemaakt. Tevreden over de zorg. En we voelden ons op ons gemak met de kraamverzorgende. Vriendelijke, aardige vrouw.”

Zorgkaart Nederland
10
foto 23 juli 2021
23 juli 2021

“Zeer ervaren kraamverzorgsters, liefdevol en bereid om een stapje extra te doen als dit nodig is.”

Zorgkaart Nederland
9,9
foto 19 augustus 2021
19 augustus 2021

“Het waren mijn helden in een emotionele kraamtijd. Ze hebben me zelfvertrouwen en rust gegeven. Fantastisch.”

Zorgkaart Nederland

Wij zorgen voor een warme sfeer tijdens de kraamtijd

Ieder gezin is uniek en heeft haar eigen wensen en behoeften. Isis Kraamzorg past zich hierop aan. Wij zorgen voor een warme en vertrouwelijke sfeer tijdens de kraamtijd. We bereiden je voor op de kraamtijd en het ouderschap en bieden assistentie en zorg bij de bevalling. Tijdens de kraamtijd zorgen wij voor een ontspannen start voor jou en je gezin.

Meer informatie