Spoed? Bevallingslijn 0513 - 727 050
Tevreden moeders en gezinnen

Tevreden moeders en gezinnen

Onze klanten geven ons op Zorgkaart Nederland een gemiddelde beoordeling van 9,4. Een aantal ervaringen hebben we op onze website geplaatst. Lees alle ervaringen op Zorgkaart Nederland.

Direct inschrijven
8,7
20 juni 2018

“Ik heb een hele fijne, geruststellende kraamtijd gehad, door de deskundige en ervaren kraamverzorgster. Bij een eventuele tweede kies ik weer voor deze organisatie en indien mogelijk voor dezelfde kraamverzorgster.”

Zorgkaart Nederland
9
30 juli 2018

“Hele fijne kraamtijd gehad na de geboorte van onze tweede zoon. Geluisterd naar onze wensen, relaxe sfeer en aandacht voor andere zoon. Erg fijn, bedankt!”

Zorgkaart Nederland
8,7
15 mei 2018

“We waren erg tevreden over de aandacht die we kregen tijdens de kraamperiode. Erg fijn je alles direct werd opgepakt en hoe er met ons maar bovenal met onze dochter is omgegaan. Ook werd er goed ingegaan op onze onzekerheden en daar werd goed met ons over gesproken.”

Zorgkaart Nederland
10
15 juli 2018

“Uiterst tevreden over de verzorging door onze kraamverzorgende. Voorspoedig hersteld en door adequaat / deskundig handelen en doorverwijzen nu een fantastische ervaring met borstvoeding.”

Zorgkaart Nederland
10
30 juli 2018

“Door het invullen van de matchmaker hebben wij een ontzettend fijne kraamweek gehad met voor ons een 100% match.”

ZorgkaartNederland
7,0
12 maart 2018

“Wij hebben bij alle drie de kinderen gebruik gemaakt van Isis kraamzorg, dit is ons erg goed bevallen! We konden bij alle drie de kinderen de zelfde kraamverzorgende krijgen, door dit aan aan te geven tijdens de aanmelding, zo waren wij “ keuzegezin “ van die kraamverzorgende. Ik vond dit erg prettig en vond het een leuk vooruitzicht om te weten wie we kregen door de zeer goede ervaring tijdens mijn vorige twee kraamperiodes. ”

ZorgkaartNederland

Wij zorgen voor een warme sfeer tijdens de kraamtijd

Ieder gezin is uniek en heeft haar eigen wensen en behoeften. Isis Kraamzorg past zich hierop aan. Wij zorgen voor een warme en vertrouwelijke sfeer tijdens de kraamtijd. We bereiden je voor op de kraamtijd en het ouderschap en bieden assistentie en zorg bij de bevalling. Tijdens de kraamtijd zorgen wij voor een ontspannen start voor jou en je gezin.

Meer informatie