Foto Tevreden moeders en gezinnen
lijn
Tevreden moeders en gezinnen

Tevreden moeders en gezinnen

Onze klanten geven ons op Zorgkaart Nederland een gemiddelde beoordeling van 9,5. Een aantal ervaringen hebben we op onze website geplaatst. Lees alle ervaringen op Zorgkaart Nederland.

Direct inschrijven
9,2
foto 05-12-2020
05-12-2020

“Hele fijne kraamzorg gehad. Huishouding altijd netjes gedaan, goede uitleg over van alles en een luisterend oor in de moeilijke dagen. Top kraamweek gehad”

Zorgkaart Nederland
10
foto 12-01-2020
12-01-2020

“Ik heb echt een heerlijke kraamweek mogen hebben, er werd zorgvuldig omgegaan met de vragen die ik had. Mijn gezinssituatie was allemaal erg stressvol en ook hier wisten ze goed op in te spelen en mee om te gaan! Ik ben echt onwijs blij met de zorg die ik gekregen heb! Ik belde toen ik thuis was en binnen een uur was de kraamzorg er ook al. Ik zou Isis Kraamzorg echt aanraden aan familie en vrienden.”

Zorgkaart Nederland
9,2
foto 25-01-2020
25-01-2020

“Verstrekken van informatie was zowel via telefoon als op de site duidelijk en voldoende. De bereikbaarheid was ook fijn en ook de medewerkster aan de telefoon was vriendelijk. De gehele omgang van intake tot de kraamweek hebben we als zeer prettig en fijn ervaren.”

Zorgkaart Nederland
10
foto 31 oktober 2019
31 oktober 2019

“Fantastische kraamweek gehad. Kraamverzorgende had veel kennis en was gezellig in de omgang. Wist de kennis goed met ons te delen!”

Zorgkaart Nederland
9
foto 30 september 2019
30 september 2019

“Fijne en professionele zorg tijdens de kraamtijd.”

Zorgkaart Nederland
10
foto 8 november 2019
8 november 2019

“Hele fijne kraamweek gehad. Tweede keer van Isis Kraamzorg. Ook onze oudste dochter van 2 was groot fan van de kraamverzorgster.”

Zorgkaart Nederland

Wij zorgen voor een warme sfeer tijdens de kraamtijd

Ieder gezin is uniek en heeft haar eigen wensen en behoeften. Isis Kraamzorg past zich hierop aan. Wij zorgen voor een warme en vertrouwelijke sfeer tijdens de kraamtijd. We bereiden je voor op de kraamtijd en het ouderschap en bieden assistentie en zorg bij de bevalling. Tijdens de kraamtijd zorgen wij voor een ontspannen start voor jou en je gezin.

Meer informatie