Spoed? Bevallingslijn 0513 - 727 050

Inschrijven kraamzorg

Wat leuk dat je je wilt inschrijven bij Isis Kraamzorg, we heten je van harte welkom. We ondersteunen je zo goed mogelijk waar je dat nodig hebt en zorgen dat je altijd een kraamverzorgende in de buurt hebt. Voor, tijdens en na je bevalling. Inschrijven voor kraamzorg duurt bij ons maar twee minuten.

  • Persoonlijke gegevens
  • Verzekeringsgegevens
  • Bevallingsgegevens
  • Download hier de voorwaarden en de aanvullende leveringsvoorwaarden

Het vervolg

Na het versturen van je gegevens, ontvang je direct een bevestigingsmail. Vervolgens nemen wij in de meeste gevallen zelf contact op met jouw zorgverzekeraar en regelen we alles voor je. Je hoeft er dus zelf niks meer mee te doen.
Wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars, je hoeft je dus geen zorgen te maken over de kosten.

Welkomstcadeau

Omdat we het zo waarderen dat jij een kraamverzorgende via ons inschakelt, geven we je graag een welkomstcadeau. Je kunt kiezen uit een van de onderstaande producten:

 

Contact opnemen

Heb je de bevestigingsmail niet ontvangen en zit deze ook niet in je spambox? Neem dan voor de zekerheid even contact met ons op via 0513 – 727042. Dit mag uiteraard ook altijd wanneer je andere vragen hebt of ergens meer informatie over wilt.

Leveringsvoorwaarden

Op alle verwerkingen van persoonsgegevens is ons privacyreglement van toepassing, lees hier hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan, wie deze gegevens kan inzien en hoe lang wij deze bewaren.

Meer informatie