Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Inschrijven kraamzorg

Wat leuk dat je je wilt inschrijven bij Isis Kraamzorg, we heten je van harte welkom. We ondersteunen je zo goed mogelijk waar je dat nodig hebt en zorgen dat je altijd een kraamverzorgende in de buurt hebt. Voor, tijdens en na je bevalling. Meld je nu aan.

Lukt het aanmelden niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0513-727042 of klantenservice@isiskraamzorg.nl

Lukt het aanmelden niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0513 – 727042 of klantenservice@isiskraamzorg.nl

Wat gebeurt er na mijn inschrijving?

Na het versturen van je gegevens, ontvang je direct een bevestigingsmail. Vervolgens nemen wij in de meeste gevallen zelf contact op met jouw zorgverzekeraar en regelen we alles voor je. Je hoeft er dus zelf niks meer mee te doen. Wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars, je hoeft je dus geen zorgen te maken over de kosten.

Contact opnemen

Heb je de bevestigingsmail niet ontvangen en zit deze ook niet in je spambox? Neem dan voor de zekerheid even contact met ons op via 0513 – 727042. Dit mag uiteraard ook altijd wanneer je andere vragen hebt of ergens meer informatie over wilt.

Wanneer moet ik kraamzorg aanvragen?

We raden je aan om je rond de twaalfde week van je zwangerschap in te schrijven voor kraamzorg. Eerder is natuurlijk ook mogelijk.

Wat kan ik van Isis Kraamzorg verwachten?

Isis Kraamzorg bereid je voor op de kraamtijd en het ouderschap en biedt assistentie en zorg bij de bevalling. Tijdens de kraamtijd zorgen wij voor een warme en ontspannen start voor jou en je gezin! Wij houden rekening met je voorkeuren, wensen en behoeften en kiezen op basis daarvan een kraamverzorgende die het beste bij jullie past. Tijdens de zwangerschap ontvang je niet alleen informatie van ons tijdens de intake maar wij bieden je ook maandelijks een zwangerschapsmailing aan met allerlei informatie over zwangerschap en kraamtijd. En uiteraard staat onze klantenservice voor je klaar!

Leveringsvoorwaarden

Op alle verwerkingen van persoonsgegevens is ons privacyreglement van toepassing, lees hier hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan, wie deze gegevens kan inzien en hoe lang wij deze bewaren.

Meer informatie