Spoed? Bevallingslijn 0513 - 727 050

Leuk dat je voor Isis Kraamzorg kiest!

Aanmelden voor onze kraamzorg duurt maar twee minuten.  Je aanmelding handelen wij vervolgens in de meeste gevallen samen met jouw zorgverzekeraar af, daar hoef je zelf niets voor te doen! Wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars. Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt direct een bevestigingsmail. Mocht je deze niet ontvangen (ook niet in de spambox), neem dan voor de zekerheid contact op met onze klantenservice via 0513 – 727042 (ook voor alle andere vragen).

Liefs(t), Isis

Leveringsvoorwaarden
Op alle verwerkingen van persoonsgegevens is ons privacyreglement van toepassing, lees hier hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan, wie deze gegevens kan inzien en hoe lang wij deze bewaren.

Welkomstcadeau
Bij inschrijving kun je kiezen voor één van de volgende welkomstcadeaus:

  • Persoonlijke gegevens
  • Verzekeringsgegevens
  • Bevallingsgegevens
  • Download hier de voorwaarden en de aanvullende leveringsvoorwaarden

Een warme en vertrouwelijke sfeer tijdens de kraamtijd

Ieder gezin is uniek en heeft haar eigen wensen en behoeften. Isis Kraamzorg past zich hierop aan. Wij zorgen voor een warme en vertrouwelijke sfeer tijdens de kraamtijd. We bereiden je voor op de kraamtijd en het ouderschap en bieden assistentie en zorg bij de bevalling. Tijdens de kraamtijd zorgen wij voor een ontspannen start voor jou en je gezin.

Meer informatie