Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Onderzoek klanttevredenheid

Om de klanttevredenheid te meten, krijg je ongeveer vier weken na de zorg krijg je een link naar onze klantenenquête toegestuurd. Wij stellen jouw mening en tips zeer op prijs. Daarmee kunnen we nóg betere zorg leveren.

Klanttevredenheid
Isis Kraamzorg is naast de eigen klantenenquête verplicht om jaarlijks de klanttevredenheid te meten. Ook met de uitkomsten van dit onderzoek kunnen wij de kwaliteit van de zorg voor klanten verbeteren. Via de mail kun jij als klant een uitnodiging krijgen om hieraan deel te nemen. Een onafhankelijk bureau voert het onderzoek uit en verwerkt de gegevens anoniem.

Jaarverslagen
Jaarverslag 2020

 

Ervaringen van klanten lees je hier
foto Cliëntenraad
lijn
De cliëntenraad is er voor jou!

Cliëntenraad

‘Wat goed is, moet goed blijven en wat beter kan, moet beter’ is ons motto. De cliëntenraad bestaat uit vier moeders die kraamzorg van Isis Kraamzorg hebben ontvangen. Zij zijn er om jouw belangen te behartigen. Ze horen graag van jou wat er beter kan, maar ook waar je tevreden over bent. Daarom geeft de Cliëntenraad gevraagd en ongevraagd advies over het beleid van Isis Kraamzorg. De Raad is er dus voor jou!

Contact
Je kunt de Raad rechtstreeks mailen: info@isiskraamzorg.nl

Postadres:
Cliëntenraad Isis Kraamzorg
Postbus 190
8440 AD Heerenveen

Lees meer over onze klachtenprocedure
foto Zorgkaart Nederland
lijn
We scoren een 9,5 op ZorgKaartNederland

Zorgkaart Nederland

Op ZorgkaartNederland kun je je ervaring met ons delen en zo andere zwangeren helpen met hun keuze voor kraamzorg. ZorgkaartNederland is een initiatief van de Nederlandse Patiënten en Consumenten Federatie. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,5!

foto Brancheorganisatie Geboortezorg
lijn
Isis Kraamzorg is aangesloten bij de Brancheorganisatie Geboortezorg

Brancheorganisatie Geboortezorg

Bo Geboortezorg
Isis Kraamzorg is aangesloten bij de Brancheorganisatie Geboortezorg (Bo Geboortezorg). Bo behartigt de belangen voor kraamzorgorganisaties. Door onze krachten te bundelen kunnen we de zorg voor jullie als (aanstaande) ouders en pasgeboren kindje blijven verbeteren.

De Kernboodschap kraamzorg© is daarbij het uitgangspunt:

Kraamzorg is toegankelijke en noodzakelijke zorg. Het zorgt voor een veilige start, voor gezondere kinderen en moeders, richt zich op de zelfredzaamheid van ouders en voorkomt dure zorg nu en later.

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Meld je nu aan voor kraamzorg en ontvang een prachtig cadeau!

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt