Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Zilveren Kruis kraamzorg

Voor Zilveren Kruis kraamzorg zit je bij Isis Kraamzorg goed. Wij hebben een contract met Zilveren Kruis waardoor je de uren voor kraamzorg vergoed krijgt uit je basisverzekering. Dit zijn 49 uren als je borstvoeding geeft. Deze uren zijn verdeeld over acht dagen. Als je kunstvoeding heeft krijg je 45 uren vergoed. Je betaalt een eigen bijdrage per uur. Wanneer je je bij ons aanmeldt, zorgen wij ervoor dat je aanmelding geregeld wordt met Zilveren Kruis zodat je dit zelf niet hoeft te doen. Weer een zorg minder.

Al kraamzorg aangevraagd?
foto Voorlichting en advies

Voorlichting en advies

Naast kraamzorg bieden wij ook voorlichtingen en advies op het gebied van (borst) voeding. We staan regelmatig op beurzen en voorlichtingen waar we je alles over onze kraamzorg kunnen vertellen. Kijk voor meer informatie op onze online agenda. Daar kun je zien of we binnenkort bij jou in de buurt zijn. En check vooral ook eens onze website van de Owee! zwangerschapscursus. Een zesdelige cursus voor jou en je eventuele partner.

foto Kraamzorg van Isis Kraamzorg
lijn
Kraamzorg voor jou en je gezin

Kraamzorg van Isis Kraamzorg

Isis Kraamzorg biedt kraamzorg voor jou en je gezin. We gaan ervoor om jullie een plezierige en zoveel mogelijk ontspannen kraamtijd te bezorgen! Voor jou en eventuele andere gezinsleden is de geboorte van een kindje een bijzondere gebeurtenis. Isis Kraamzorg is er altijd om jou en je gezin te helpen en te ondersteunen.

Overtuigd van onze kraamzorg en wil je je direct inschrijven? Dat kan snel en eenvoudig via deze website.

Inschrijven

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt