Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Kraamzorg Menzis

Voor kraamzorg Menzis zit je goed bij Isis Kraamzorg. De kraamzorguren worden vergoed vanuit je basisverzekering omdat wij een contract hebben met Menzis. Als je borstvoeding geeft, krijg je standaard 49 uren kraamzorg verdeeld over acht dagen. Dit zijn 45 uren als je je kindje flesvoeding gaat geven. Je betaalt voor de kraamzorg een eigen bijdrage per uur. Wanneer je je kiest voor onze kraamzorg, regelen wij je aanmelding met Menzis zodat je hier zelf niet meer achteraan hoeft.

Al ingeschreven voor kraamzorg?

Kraamzorg van Isis Kraamzorg

Wat doet mijn kraamverzorgende eigenlijk? Hoe ziet mijn kraamweek eruit? Hoeveel uren is de kraamverzorgende er per dag? Op deze en nog meer vragen geeft ons e-book over kraamzorg antwoord. Wat ook handig is, is onze online baby-uitzetlijst voor je. Want wat heb je nodig als je kleintje er eenmaal is? En wat moet er in de tas zitten voor het ziekenhuis.

Ook tijdens je zwangerschap staan we al voor je klaar. Je kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice als het gaat om vragen over kraamzorg, kraamtijd etc. Wij bieden kraamzorg voor het hele gezin en gaan ervoor om je/jullie een plezierige en ontspannen kraamtijd te bezorgen!

foto Voorlichting
lijn
Een warme en ontspannen start

Voorlichting

Wist je dat onze kraamverzorgenden ook regelmatig voorlichtingen geven, op beurzen staan en advies geven op het gebied van (borst) voeding. Check onze online agenda om te zien of en wanneer we bij jou in de buurt zijn.

En wist je dat, we ook een eigen zwangerschapscursus hebben? De zesdelige Owee! cursus, voor jou en je eventuele partner. Check voor alle ins en outs de website van de Owee! cursus.

foto Voor jou en je gezin
lijn
Isis Kraamzorg altijd dichtbij

Voor jou en je gezin

Nog geen kraamzorg geregeld? Je kunt je via onze website snel en eenvoudig inschrijven. We verwelkomen je graag als klant!

Inschrijven

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt