Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

VGZ kraamzorg

VGZ kraamzorg bij Isis Kraamzorg

Voor VGZ kraamzorg ben je bij Isis Kraamzorg aan het juiste adres. Wij hebben een contract met VGZ waardoor je onze kraamzorg vergoed krijgt uit de basisverzekering. Isis Kraamzorg biedt kraamzorg voor jou en je gezin. Voor, tijdens en na de bevalling staan we voor je klaar en zorgen we voor een warme en ontspannen start.

Inschrijven voor kraamzorg
foto Vergoeding en eigen bijdrage

Vergoeding en eigen bijdrage

Wanneer je je bij ons aanmeldt, regelen wij de aanmelding met je zorgverzekeraar. In Nederland krijg je kraamzorg vergoed uit de basisverzekering met een eigen bijdrage per uur. Zo ook bij VGZ.

foto Kraampakket aanvragen VGZ

Kraampakket aanvragen VGZ

Kan ik een kraampakket aanvragen bij VGZ? Bij VGZ kun je een gratis kraampakket aanvragen als je aanvullend verzekerd bent. Ben je niet aanvullend verzekerd? Dan kun je een kraampakket aanvragen tegen een vergoeding. Via de website van VGZ kun je meer informatie hierover vinden.

VGZ kraamzorg bij Isis Kraamzorg: meer dan alleen kraamzorg

Isis Kraamzorg organiseert regelmatig  voorlichtingsbijeenkomsten, beurzen en inloopspreekuren om jullie voor te bereiden op de geboorte en de kraamtijd.  Onze kraamverzorgenden informeren je ter plekke over de kraamtijd, onze werkwijze etc. Of neem eens een kijkje op de website van onze Owee! zwangerschapscursus, een zesdelige complete cursus voor jou en je eventuele partner.

Wat doet mijn kraamverzorgende?

Na de bevalling komt onze kraamverzorgende bij je/jullie voor de ondersteuning tijdens die eerste, belangrijke kraamweek. Maar ook tijdens de bevalling staat ze al voor je/jullie klaar. Ze ondersteunt de verloskundige en gaat daarna met jullie mee naar huis (indien je bevalt in het ziekenhuis) om de kraamperiode op te starten.

Maar wat doet je kraamverzorgende eigenlijk allemaal? Naast de verplichte medische controles geeft de kraamverzorgende veel voorlichting en advies over onder andere babyverzorging, voeding etc. Uiteraard staan je/jullie wensen tijdens de kraamweek centraal.

foto Aanmelden?
lijn
Wij geven ook ondersteuning bij borstvoeding!

Aanmelden?

Wil je je direct aanmelden voor onze kraamzorg? Je kunt je telefonisch inschrijven bij onze klantenservice van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 – 17:00 uur via telefoonnummer 0513 727042. Ook kun je je online aanmelden.

Direct inschrijven

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt