Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Werken en leren bij Isis Kraamzorg

Altijd al je droom geweest om kraamverzorgende te worden? We hebben, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring, diverse opleidingsmogelijkheden tot kraamverzorgende:

BBL
Heb jij altijd al als kraamverzorgende willen werken en ben je op zoek naar een BBL (Beroeps Opleidende Leerweg) -plaats? Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden regelmatig BBL-plaatsen aan. Houd daarvoor onze vacaturepagina in de gaten. Wanneer je een BBL-opleiding volgt, ben je in dienst van Isis Kraamzorg als leerling-kraamverzorgende (een leer-arbeidsovereenkomst). Wij bieden de volgende opleiding aan:

-15 maanden branche erkende opleiding tot kraamverzorgende bij het Menso Alting College of Geboortezorg Academie

Voor de duur van de opleiding krijg je een leerarbeidsovereenkomst voor 20 of 24 uur per week. De opleidingskosten betaal je zelf. Geen ervaring of opleiding in de zorg? Geen probleem, dit is geen vereiste voor een BBL-leerwerkplek.

Hoe kun je kraamverzorgende worden met een verzorgende IG-opleiding of vergelijkbaar (zij-instroom)?
Als je de opleiding Verzorgende-IG of vergelijkbaar hebt afgerond in een andere zorgbranche, kom je bij ons in dienst als zij-instromer. Je wordt ingewerkt door mee te lopen met ervaren kraamverzorgenden van Isis Kraamzorg in de gezinnen. Ondertussen volg je het keuzedeel Verdieping Kraamzorg bij ROC Menso Alting (duur ongeveer 5 maanden), die je afsluit met een certificaat. De studie doe je in eigen tijd, maar de opleidingskosten betalen wij voor je. Daarnaast werk je minimaal 150 uur onder 1 op 1 begeleiding en nog minimaal 250 uur met begeleiding op afstand (stand alone). Deze uren krijg je uitbetaald. Bekijk de vacature.

Ik wil weer terug in de kraamzorg: her-intreder
Fijn dat je weer terug bent! Samen met jou kijken we welke scholingen je nog nodig hebt om je opnieuw te kunnen registreren bij het KCKZ. De studie doe je in eigen tijd, maar de opleidingskosten zijn voor onze rekening. Verder werk je eerst 150 uur onder 1 op 1 begeleiding met één van onze kraamverzorgenden, voordat je weer zelfstandig naar de gezinnen gaat. Deze uren krijg je uitbetaald.

Ik doe de BOL opleiding tot Verzorgende IG en wil graag stage lopen in de kraamzorg
Ben je 3e jaars student Verzorgende IG en zoek je stageplaats in de kraamzorg? Leuk! Neem dan vooral contact met ons op voor de mogelijkheden via de contactgegevens onderaan deze pagina.

Zijn er bijscholings- of omscholingsmogelijkheden als je een andere zorgopleiding hebt?
In al die gevallen waarin je niet direct aansluit  op bovenstaande eisen, kijken we op individueel niveau naar de mogelijkheden. Daarnaast hebben veel onderwijsinstellingen specifieke trajecten voor mensen met ervaring en diploma’s in de zorg om een gericht MBO-diploma te behalen. Neem vooral contact met onze afdeling P&O op om de mogelijkheden te bespreken, telefonisch via 0513-727042 (en vraag dan naar een van onze personeelsadviseurs) of via e-mail: poo@isiskraamzorg.nl.

Wil je meer weten? Neem contact op met ons via het telefoonnummer 0513-727042 en vraag naar een personeelsadviseur. Je kunt de afdeling personeelszaken ook mailen met al je vragen: poo@isiskraamzorg.nl.

foto

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt