Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Een warme en ontspannen start

Een baby krijgen is heel bijzonder. Voor jou, maar ook voor andere gezinsleden. Isis Kraamzorg is er altijd om jou en je gezin te helpen en te ondersteunen. Het besef dat wij delen in jullie grootste geluk, maakt dat we er alles aan doen om de kraamtijd onvergetelijk te maken! De kraamverzorgenden van Isis Kraamzorg zijn ervoor om je een warme en ontspannen start te geven met jullie kindje.

Via deze website vind je begrijpelijke informatie over kraamzorg in beeld en video

Direct inschrijven voor onze kraamzorg?
foto
lijn
Onze kraamverzorgende doet er alles aan om jou en je gezin een fijne kraamtijd te geven

We helpen je graag om je goed voor te bereiden op de geboorte van jullie kindje, zodat je zoveel mogelijk kunt genieten. Tijdens de bevalling staan we aan je zijde. En als de baby er is, doet onze kraamverzorgende er alles aan om jou en je gezin een fijne kraamtijd te geven. Onze kraamverzorgenden geven belevingsgerichte kraamzorg: zorg vanuit de beleving en verwachting van jou en je gezin.

 

foto

Jouw kraamverzorgende:

  • Beoordeelt met een deskundig oog de gezondheid van jou en je baby en verwijzen door als dat nodig is.
  • Stelt wanneer nodig en in overleg de zorg bij.
  • Geeft je goede tips en adviezen over de verzorging en gezondheid van jou en je baby.
  • Ondersteunt je tijdens het geven van borst- en flesvoeding en geeft nuttige voedingsadviezen.
  • Begeleidt je bij de verzorging van je baby en geeft je vertrouwen.
  • Ondersteunt jou en je gezin bij het doen van huishoudelijke taken, zodat je weer op krachten kunt komen.
  • Zorgt ervoor dat je na de kraamtijd zelfstandig voor je baby kan zorgen.

Soms wordt de rol van een kraamverzorgende verward met die van een kraamhulp. Eigenlijk zijn het twee totaal verschillende dingen. Wil je meer weten over het verschil tussen kraamhulp en kraamverzorgende? Lees dan ons artikel ‘Waarom ik geen kraamhulp ben maar kraamverzorgende’

Zorg op maat

Wij gaan nooit uit van standaardzorg. Elke moeder, elk gezin, elke zwangerschap, elke bevalling en elke baby is anders. Wij vinden dat goede kraamzorg met niet-standaard situaties om moet kunnen gaan. Onze kraamverzorgenden hebben gevoel voor wat je nodig hebt, daar kun je op vertrouwen. Kraamzorg die aansluit op jouw behoeften, wensen en noodzaak, dát krijg je bij Isis Kraamzorg. We werken volgens het Landelijk Indicatieprotocol (LIP). Dit protocol voorziet in zorg op maat. Dat betekent dat wij garant staan voor het geven van kraamzorg zolang jij die nodig hebt.

Aantal uren kraamzorg

Tijdens het intakegesprek geeft de intaker je een eerste indicatie voor het aantal uren kraamzorg waar je recht op hebt: standaard is maximaal 49 uur als je borstvoeding geeft en anders maximaal 45 uur. Na je bevalling en tijdens de kraamperiode bekijken we of het aantal zorguren dat je ontvangt, ook werkelijk bij je past. Afhankelijk van je persoonlijke situatie kan het aantal uren worden bijgesteld.  Je krijgt dus altijd de zorg die past bij jouw situatie.​

Kwaliteit voorop

Onze medewerkers zijn flexibel en bieden deskundige zorg, ook in de periodes voorafgaand aan en na afloop van de kraamtijd. Kraamverzorgenden van Isis Kraamzorg zijn gediplomeerd en volgen regelmatig scholingen. Zij zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Kenniscentrum Kraamzorg en zijn in het trotse bezit van het Certificaat Zorg voor Borstvoeding. Dat wil zeggen dat de begeleiding van moeders die graag borstvoeding willen geven van hoge kwaliteit is.

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt