Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Voeding tijdens zwangerschap

Als je zwanger bent, is een gezonde leefstijl en gezonde voeding uiteraard erg belangrijk, voor jezelf maar ook voor je ongeboren kindje. Je wilt jezelf goed voelen maar je lichaam moet ook de juiste voedingsstoffen (bouwstoffen) leveren om je kindje goed te laten groeien. Gezond en gevarieerd eten is het belangrijkste. Het is echt niet nodig dat je voor twee eet en probeer ook niet af te vallen.

Direct inschrijven voor onze kraamzorg?

Gezonde voeding tijdens zwangerschap: vijf video's

Over gezonde voeding tijdens de zwangerschap is allerlei informatie te vinden op internet. Vaak krijg je ook van je verloskundige wel de nodige informatie en tips over gezond leven.

Maar ook wij hebben voor jou wat nuttige informatie en tips over allerlei onderwerpen rond gezonde voeding tijdens de zwangerschap. In de vorm van vijf video’s. In vijf video’s vertelt Marloes Korver-Waardijk, diëtiste en sportprofessional van optimavita.nl je, speciaal voor Isis Kraamzorg, alles over de volgende onderwerpen:

  • Gezond eten tijdens zwangerschap

  • Voeding vermijden bij zwangerschap

  • Dranken bij zwangerschap

  • Supplementen bij zwangerschap

  • Feiten en fabels over voeding bij zwangerschap

We hopen dat de informatie de video’s je helpt om gezonde keuzes te maken tijdens je zwangerschap. We wensen je uiteraard een hele fijne zwangerschap en hopelijk tot ziens in de kraamperiode!

Al ingeschreven voor kraamzorg?

Zwanger maar nog niet ingeschreven voor kraamzorg? Dat kan heel eenvoudig en snel via onze website. Heb je vragen aan ons? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Ze staan voor je klaar!

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt