Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Kraamzorg Wolvega: een zorgeloze start

Wat fantastisch, je verwacht een kindje! Of het nu je eerste zwangerschap is of dat je het opnieuw mag beleven, het blijft een bijzondere periode. Maar maak je vooral geen zorgen. De toegewijde kraamverzorgenden van Isis Kraamzorg in Wolvega staan je volledig bij, zowel voor als direct na de bevalling. Onze kraamverzorgers delen met liefde al hun kennis en ervaring met jou, zodat jij onbekommerd geniet van de eerste week. Wij geven jouw kraamtijd een zorgeloze start.

Al kraamzorg aangevraagd?

Maak kennis met Isis Kraamzorg

Bij Isis Kraamzorg staat ieder gezin centraal, met hun eigen wensen en behoeften. Niet voor niets is de godin Isis van vruchtbaarheid en moederschap ons symbool. Zij vertegenwoordigt onze toewijding aan een vruchtbare samenwerking met zowel gezinnen als elkaar. Ons kleurrijke logo weerspiegelt onze energieke, vrolijke en blije aanpak. 

Onze toegewijde kraamverzorgenden werken vanuit ‘ontwikkelingsgerichte zorg’ zodat je baby zonder stress kan wennen aan de overgang van de knusse baarmoeder naar de buitenwereld. Vanuit onze kernwaarden – vertrouwen, warm contact, thuis voelen en flexibiliteit – zorgen we ervoor dat je onbezorgd en vol vertrouwen het ouderschap tegemoet gaat.

Hier staan wij voor

Intakegesprek: alles op een rijtje

Er komt zoveel op je af bij een zwangerschap, daarom zetten we samen alles op een rijtje tijdens het intakegesprek. Voor kraamzorg raden we aan om je rond de 12e week van de zwangerschap In te schrijven om alles te regelen. Tussen week 21 en 25 nodigen we jullie uit voor een persoonlijk gesprek waarin we jullie wensen bespreken, het aantal uur kraamzorg en de verzekeringsdekking. We werken nauw samen met gynaecologen in Wolvega en omgeving, zodat we alle zorg naadloos op elkaar kunnen afstemmen.

O Wee! Zwangerschapscursus!

Hebben jij en je partner veel vragen over zwangerschapshormonen, wil je ademhalingsoefeningen leren of kunnen jullie hulp gebruiken bij het maken van een geboorteplan? Dan is de O Wee! Zwangerschapscursus perfect voor jullie. Deze cursus behandelt al deze onderwerpen en meer. Samen met je partner kun je de cursus volgen vanaf de 27e week van je zwangerschap. Het is een waardevolle aanvulling op de kraamzorg, waarbij jullie als aanstaande ouders alle handvatten meekrijgen voor een goede start in het prille ouderschap.

foto Kraamzorg nodig in Wolvega?
lijn
Kraamzorg in Wolvega

Kraamzorg nodig in Wolvega?

Elk gezin verdient een fijne en ontspannen kraamtijd. Om jullie nog een handje te helpen hebben we een handige uitzetlijst met alle babyspulletjes die je nodig hebt. Onze agenda staat boordevol met voorlichtingen en cursussen over zwangerschap en voeding. Wil je meer weten over onze kraamzorg en de diensten die we bieden? Aarzel niet om contact op te nemen of schrijf je direct in voor kraamzorg. Isis Kraamzorg in Wolvega staat klaar om jullie een zorgeloze start te bezorgen.

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt