Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Kraamzorg Steenwijk: voor liefdevolle ondersteuning

Het is een wonderlijke tijd wanneer je in verwachting bent van een kindje, of het nu je eerste keer is of dat je dit geluk opnieuw mag beleven. Wij beleven het graag met jullie, zowel voor als direct na de bevalling. De toegewijde kraamverzorgenden van Isis Kraamzorg in Steenwijk staan te popelen om hun kennis en ervaring met jullie te delen. Met hun liefdevolle ondersteuning en zorg genieten jullie onbezorgd van de kraamtijd.

Direct inschrijven voor onze kraamzorg
foto Bij Isis Kraamzorg is iedereen thuis
lijn
Kraamzorg Steenwijk

Bij Isis Kraamzorg is iedereen thuis

Bij Isis Kraamzorg geloven we niet in standaard kraamzorg. Elk gezin is uniek en daar sluiten wij ons moeiteloos bij aan. Het is geen toeval dat Isis, godin van vruchtbaarheid en moederschap, ons symbool is. Zij belichaamt onze toewijding aan een vruchtbare samenwerking met zowel gezinnen als elkaar.

Onze deskundige kraamverzorgenden werken vanuit het principe ‘ontwikkelingsgerichte zorg’, waarbij de baby op eigen tempo mag wennen aan alle prikkels van de buitenwereld. En zijn er nog trotse of onwennige broertjes en zusjes? Superleuk! We betrekken ze helemaal bij de baby en creëren samen fijne herinneringen aan de kraamweek. Met warm contact, flexibiliteit en vertrouwen in het ouderschap zorgen we ervoor dat iedereen zich thuis voelt met onze kraamzorg.

Leer ons kennen
foto Wij bereiden je helemaal voor
lijn
Ondersteuning bij borstvoeding

Wij bereiden je helemaal voor

Er komt een hele hoop kijken bij een zwangerschap. Maar geen stress, wij bereiden jullie helemaal voor op het prille ouderschap. Om alles op tijd te kunnen regelen, raden we aan om je rond de 12e week van de zwangerschap In te schrijven voor kraamzorg. Dan gaan we tussen week 21 en 25 er samen voor zitten bij een intakegesprek. We bespreken jullie wensen, hoeveel uur kraamzorg en de verzekeringsdekking. Bovendien werken we nauw samen met verloskundigen, gynaecologen en ziekenhuizen in en rondom Steenwijk. En zijn er onverhoopt prangende vragen? Wij zijn gewoon 24/7 beschikbaar voor advies en hulp. Van begin tot eind bieden we jullie alle ondersteuning.

Neem contact op!

O Wee! Zwangerschapscursus

Zitten jullie met vragen over bekken en houdingen, willen jullie de regie behouden tijdens je bevalling, of weten jullie niet hoe je een geboorteplan moet opstellen? Dan is de O Wee! Zwangerschapscursus een absolute aanrader voor jou en je partner. Deelnemen aan deze 6-weekse cursus kan vanaf de 27e week van je zwangerschap. Tijdens deze cursus komt alles over de zwangerschap aan bod, leer je ademhalingsoefeningen en kun je ervaringen delen met je medecursisten. Het is een waardevolle en gezellige ervaring om samen voor te bereiden op de komst van jullie baby.

Op zoek naar kraamzorg in Steenwijk?

Wil je de kraamtijd vol liefdevolle ondersteuning beleven? Schrijf je dan nu in voor kraamzorg bij Isis Kraamzorg in Steenwijk. Leer ons kennen en ontdek waarom wij de perfecte kraamzorg zijn voor jullie gezin. Meld je gemakkelijk online bij ons aan of ontdek onze O Wee! Zwangerschapscursus voor een goede voorbereiding op de bevalling. Bij Isis Kraamzorg voelt iedereen zich thuis.

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt