Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Kraamzorg in Sneek: jouw vertrouwde hulp

Je bent in verwachting van een kindje. Of het nu de eerste keer is of je al eerder zwanger bent geweest: het is voor ieder koppel een bijzondere tijd. Wij zijn er om jou, je partner en de rest van het gezin te ondersteunen in deze periode. We helpen met alle vragen, de voorbereiding op de bevalling en staan ook in de periode daarna voor jullie klaar. De toegewijde kraamverzorgers van Isis Kraamzorg in Sneek staan te popelen om hun kennis en ervaring met jullie te delen. Met hun liefdevolle ondersteuning en zorg kunnen jij en je partner ultiem genieten van jullie pasgeboren wondertje in de kraamtijd.

Direct inschrijven voor onze kraamzorg
foto Kraamzorg voor jou én je gezin
lijn
Kraamzorg Sneek

Kraamzorg voor jou én je gezin

Wij geloven dat iedere zwangerschap, bevalling en dynamiek in elk gezin anders is. Dat vraagt om kraamzorg op maat. Daarom zijn de kraamverzorgers van Isis Kraamzorg in Sneek opgeleid om te luisteren naar de behoefte van jou, jouw baby en de rest van het gezin. Als kersverse moeder wil je ultiem genieten op je roze wolk. Deze tijd is ontzettend bijzonder en om daar uitgebreid van te genieten, zoeken wij naar de juiste match als kraamverzorgende. We streven ernaar dat er één kraamverzorgster bij jullie thuis komt. 

Onze deskundige kraamverzorgers werken vanuit ‘ontwikkelingsgerichte zorg’. Dit betekent dat jouw baby op zijn of haar eigen tempo mag wennen aan alle prikkels van de buitenwereld. En zijn er nog trotse of juist onwennige broers en zussen? Dat vinden we alleen maar leuk. We betrekken ze bij de zorg voor de baby en creëren samen fijne herinneringen aan de kraamweek. Met warm contact, flexibiliteit en vertrouwen in het ouderschap zorgen we ervoor dat iedereen zich thuis voelt met onze kraamzorg.

Leer ons kennen
foto Geef alles uit handen en relax
lijn
Ondersteuning bij borstvoeding

Geef alles uit handen en relax

Om stress te voorkomen raden we aan op tijd te beginnen met het inschrijven voor kraamzorg. Zo kunnen wij jouw gezin koppelen aan een hulp die bij jullie past. Vervolgens plannen we tussen week 21 en -25 een intakegesprek. Hier brengen we jullie wensen in kaart, bepalen we het aantal uur kraamzorg dat wij kunnen bieden en regelen we de verzekeringsdekking. Maak je daarover vooral geen zorgen, wij hebben contracten met iedere zorgverzekeraar. En door dit vooraf allemaal duidelijk te bespreken, kun jij je focussen op de bevalling. Bovendien werken we nauw samen met verloskundigen, gynaecologen en ziekenhuizen in Sneek. Zo zijn we altijd op de hoogte van jouw situatie tijdens deze periode. En heb je prangende vragen? Wij zijn 24/7 beschikbaar voor advies en hulp.

Neem contact op!

O Wee! Zwangerschapscursus

De voorbereiding op de bevalling kan je als prille moeder onzeker maken. Zorg er daarom voor dat jij en je eventuele partner goed voorbereid zijn op de komst van jullie kindje en neem deel aan onze O Wee! Zwangerschapscursus. Kom hier alles te weten over hormonen, het opstellen van een geboorteplan en ontspanning tijdens de bevalling. Dit is hét moment waar je bij professionals terecht kunt met al jouw vragen. Vanaf week 27 van je zwangerschap kun je meedoen aan deze 6-weekse cursus. Hier leer je tips en tricks die later hun vruchten afwerpen. Bovendien is dit een fijne ervaring om je samen met jouw partner voor te bereiden op de komst van jullie kindje.

Wil jij kraamzorg in Sneek?

Een ontspannen kraamtijd waar genieten met het gezin centraal staat? Het kan. Bij Isis Kraamzorg in Sneek bieden we ondersteuning, zowel voor als na de bevalling. Leer ons kennen en ontdek waarom wij de ideale kraamzorg zijn voor jullie gezin. Meld je gemakkelijk bij ons aan, of bekijk onze O Wee! Zwangerschapscursus voor een goede voorbereiding op de bevalling. Wij helpen jullie bij een warme en ontspannen start.

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt