Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Kraamzorg plus

Zwanger! Een bijzonder tijd breekt aan. Een spannende periode waarin je vaak met veel vragen zit, vooral bij een eerste kindje. Daarom bieden wij kraamzorg en ondersteuning voor en tijdens je zwangerschap,  zodat je altijd iemand in de buurt hebt om op terug te vallen.

Direct inschrijven voor onze kraamzorg?
foto Kraamzorg voor het hele gezin
lijn
Kraamzorg voor het hele gezin

Kraamzorg voor het hele gezin

Isis Kraamzorg is een organisatie met deskundige kraamverzorgenden die tijdens de kraamtijd zorgen voor een warme en ontspannen start voor het hele gezin. Via deze website kun je je heel makkelijk voor onze kraamzorg aanmelden en profiteren van onze kraamzorg plus en de vele extra’s die we bieden. Bijvoorbeeld onze Owee! zwangerschapscursus.

Wat is kraamzorg?

Wat kun je allemaal van ons verwachten? Om op deze vraag en al je andere praktische vragen een antwoord te geven, hebben we alle nuttige informatie op onze website voor je op een rijtje gezet. 

Handige informatie

Om je alvast een goed begin van de kraamweek te bezorgen, helpen we je ook bij een goede voorbereiding. We hebben bijvoorbeeld een online baby-uitzetlijst voor je gemaakt. Handig want je ziet hierop precies wat je nodig hebt, tijdens de (ziekenhuis) bevalling en na de bevalling. Zo ben je altijd goed voorbereid.

Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om tijdens je zwangerschap verschillende bijeenkomsten, inloopspreekuren en voorlichtingen te bezoeken. Hier krijg je informatie over bijvoorbeeld veilig slapen en (borst)voeding.

Wil je meer weten over onze kraamzorg en de vele andere extra’s die we bieden? Je kunt ons altijd bellen of mailen.

Graag verwelkomen we jou als nieuwe klant! Liefs(t), Isis.

Welkom bij Isis Kraamzorg

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt