Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Kraamzorg Ohra

Kraamzorg Ohra bij Isis Kraamzorg

Bij Isis Kraamzorg ben je voor kraamzorg Ohra aan het juiste adres. Wij hebben een contract met Ohra. Hierdoor krijg je de kraamzorguren vergoed vanuit de basisverzekering. Standaard krijg je 49 uur kraamzorg, verdeeld over acht dagen. Isis Kraamzorg is er voor jou en je gezin. Voor en na de kraamtijd staan we voor je klaar en zorgen we voor een warme en ontspannen start.

Inschrijven voor kraamzorg
foto Eigen bijdrage

Eigen bijdrage

Wanneer je je voor onze kraamzorg aanmeldt, regelen wij de aanmelding met Ohra. Je betaalt wel een eigen bijdrage per uur.

Kraamzorg Ohra bij Isis Kraamzorg: meer dan kraamzorg alleen

Naast onze deskundige kraamzorg, zijn de kraamverzorgenden van Isis Kraamzorg regelmatig aanwezig op voorlichtingsbijeenkomsten, beurzen en inloopspreekuren om je alles te vertellen over onze kraamzorg, de kraamperiode, voeding etc.

En…heb je er al over nagedacht eventueel een zwangerschapscursus te volgen? Dat kan ook bij ons. Wij bieden de Owee! zwangerschapscursus: een complete cursus voor jou en je eventuele partner. Zo ga je goed voorbereid je bevalling en de kraamperiode in. Check onze speciale Owee! cursus website.

Wat doet mijn kraamverzorgende?

Ook tijdens de bevalling staat onze kraamverzorgende ze al voor je/jullie klaar. Ze ondersteunt de verloskundige bij de bevalling en gaat daarna met jullie mee naar huis (als je bevalt in het ziekenhuis) om de kraamweek op te starten.

 

foto Aanmelden?
lijn
Kraamzorg voor jou en je gezin

Aanmelden?

Direct aanmelden voor onze kraamzorg? Dit kan telefonisch bij onze klantenservice van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 – 17:00 uur via telefoonnummer 0513 727042. Ook kun je je snel een eenvoudig online aanmelden.

Direct inschrijven

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt