Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Kraamzorg Meppel: een warme en liefdevolle start

Wanneer je in verwachting bent van een kindje, breekt een bijzondere tijd aan. Wij beleven deze periode graag met jullie, zowel voor als direct na de bevalling. De deskundige kraamverzorgenden van Isis Kraamzorg in Meppel delen graag hun kennis en ervaring met jullie. Met hun warme en liefdevolle ondersteuning en zorg zorgen zij ervoor dat jullie onbezorgd van de kraamtijd kunnen genieten!

Direct inschrijven voor onze kraamzorg
foto Bij Isis Kraamzorg voelt iedereen zich thuis!
lijn
Kraamzorg Meppel

Bij Isis Kraamzorg voelt iedereen zich thuis!

Isis Kraamzorg gaat niet uit van standaard kraamzorg. Elk gezin en situatie is uniek en daar passen wij ons moeiteloos op aan. Isis, waar wij naar vernoemd zijn, is de godin van vruchtbaarheid en moederschap. Niet toevallig ons symbool. Zij staat voor een vruchtbare samenwerking met zowel gezinnen als met onze collega’s in de geboortezorg.

Onze toegwijde kraamverzorgenden werken met ‘ontwikkelingsgerichte zorg’, waarbij jullie kindje op eigen tempo kan wennen aan alle prikkels van de buitenwereld. En heeft de kleine nog broertjes en/of zusje? Erg leuk! We betrekken ze helemaal bij de (verzorging van) hun kleine broertje of zusje en zorgen samen voor fijne herinneringen aan de kraamweek. Met warmte, flexibiliteit en vertrouwen krijgen in het ouderschap, zorgen we ervoor dat iedereen zich thuis voelt met onze kraamzorg.

Wie zijn wij en waar staan wij voor?
foto Wij bereiden je helemaal voor op het ouderschap
lijn
Huid-op-huid contact

Wij bereiden je helemaal voor op het ouderschap

Bij Isis Kraamzorg bereiden we jullie helemaal voor op het prille ouderschap. Allereerst raden we je aan om je rond de 12e week van de zwangerschap In te schrijven voor kraamzorg. Vervolgens krijg je tussen week 21 en 25 een intakegesprek. Daarin bespreken we al jullie wensen, hoeveel uur kraamzorg je krijgt, hoe het zit met de verzekering en nog veel meer. Ook belangrijk om te weten, we werken we nauw samen met verloskundigen, gynaecologen en ziekenhuizen in en rondom Meppel. En heb je tussen de contactmomenten met ons door vragen? Geen zorgen! Bel of mail ons gerust. Wij zijn 24/7 beschikbaar voor advies en hulp. 

Neem contact op!

O Wee! Zwangerschapscursus

Op zoek naar een zwangerschapscursus om goed voorbereid de bevalling in te gaan? Een cursus waar ook je eventuele partner van harte welkom is? Dan is de O Wee! zwangerschapscursus een echte aanrader. Vanaf week 27 van je zwangerschap, kun je deelnemen aan deze 6-weekse cursus.  In 6 weken leer je alles over de zwangerschap, bevalling, houdingen etc. Ook ademhalingsoefeningen komen aan bod en er is genoeg tijd en ruimte om ervaringen te delen met je medecursisten: een waardevolle en gezellige ervaring om je samen met anderen voor te bereiden op de komst van jullie kindje.

Op zoek naar kraamzorg in Meppel?

Wil jij ook de kraamtijd beleven met de warme en kundige ondersteuning van onze kraamverzorgende? Schrijf je dan nu in voor kraamzorg bij Isis Kraamzorg in Meppel. Maak kennis met ons en ervaar zelf waarom wij de perfecte kraamzorg zijn voor jullie gezin. Je kunt je gemakkelijk online bij ons aanmelden. Bij Isis Kraamzorg voelen jullie je thuis.

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt