Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Kraamzorg Joure: een warme start!

Zwanger en op zoek naar kraamzorg in Joure? Dan ben je bij Isis Kraamzorg aan het juiste adres!

Jouw kraamverzorgende van Isis Kraamzorg is er tijdens en na je bevalling. Ze helpt jullie op weg in de kraamweek, met tips en adviezen over de verzorging van je kindje, maar ook met de dagelijkse werkzaamheden in huis. Zwanger zijn, bevallen en de eerste tijd met jullie baby; het zijn waardevolle en bijzondere momenten in je leven. Dan wil je kraamzorg in Joure die goed en dichtbij is, zodat jullie optimaal kunnen genieten van de kraamtijd. Dat kan. Isis Kraamzorg zorgt voor een mooie en ontspannen start voor het hele gezin.

Al kraamzorg aangevraagd?
foto Altijd zorg dichtbij
lijn
Kraamzorg Joure: altijd dichtbij

Altijd zorg dichtbij

Kraamzorg nodig in Joure? Isis Kraamzorg werkt met lokale teams die gekoppeld zijn aan verloskundigenpraktijken. Zo is er altijd wel een kraamverzorgende die bij jou in de buurt woont.

 

 

Waar staan wij voor?

Isis Kraamzorg in Joure

Wanneer je een aanmelding doet voor onze kraamzorg, dan graag je allereerst een intakegesprek.  Hierin nemen je vragen, praktische zaken en voorkeuren met je door. Wij vinden het belangrijk dat jouw kraamverzorgende goed bij jou past. Om dat te realiseren brengen we al jullie wensen in kaart om zo de best mogelijke match tussen jou/jullie als aanstaande ouder(s) en onze kraamverzorgende te zoeken. Ben je op zoek naar een kundige kraamverzorgster in Joure of omgeving? Schrijf je dan in voor Isis Kraamzorg en wij regelen de rest voor jou.  Meer weten over wat anderen van ons vinden? Lees hun ervaringen met onze zorg.

Owee! zwangerschapscursus
Daarnaast biedt Isis Kraamzorg jou de mogelijkheid een complete zesdelige zwangerschapscursus te volgen ter voorbereiden op je bevalling en de tijd daarna. De cursus wordt al meer dan 10 jaar gegeven door geschoolde zwangerschapsdocenten. In deze zesdelige zwangerschapscursus voor jou en je eventuele partner, kom je meer te weten over de bevalling, de kraamtijd en het prille ouderschap. Het zorgt ervoor dat je als aanstaande ouder(s) inzicht krijgt in verschillende onderwerpen rondom de komst van je kindje en het is daarmee een mooie aanvulling op de kraamzorg. Check de website van de Owee! cursus voor alle ins en outs.

 

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt