Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Kraamzorg aanvragen

Van harte welkom bij Isis Kraamzorg! Fijn dat je je bij ons kraamzorg wilt aanvragen. We zijn erg blij met jou als klant. Isis Kraamzorg is er voor jou en de rest van je gezin. We zijn er al tijdens je bevalling waarbij we de verloskundige ondersteunen. Tijdens de kraamweek zorgen we voor een ontspannen start voor jou, je kindje(s) en de rest van het gezin.  We bieden kraamzorg op maat en werken nauw samen met verloskundigen. Inschrijven? Dat kan heel snel via onderstaand formulier. Heb je toch vragen of lukt het inschrijven niet? Onze collega’s van de klantenservice zitten voor je klaar.

Lukt het aanmelden niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0513 – 727042 of klantenservice@isiskraamzorg.nl

Kraamzorg aangevraagd en nu?

Nadat wij het ingevulde formulier ontvangen hebben, krijg je van ons een bevestigingsmail. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen en zit deze ook niet in de spam? Neem dan even contact met ons op voor de zekerheid op telefoonnummer 0513-727042.

Na jouw aanmelding, nemen we vervolgens contact op met je zorgverzekeraar om de aanmelding verder voor je in orde te maken. Dat hoef je dus zelf niet meer te regelen, weer een zorg minder. Ook goed om te weten: kraamzorg zit in je basisverzekering en we hebben met alle verzekeraars een contract.

Wanneer kraamzorg aanvragen?

Het advies is om rond week 12 van je zwangerschap in te schrijven voor kraamzorg. Natuurlijk mag het ook altijd eerder. Wij nemen tussen week 21 en 25 van je zwangerschap contact met je op om een afspraak voor een intake te maken om jouw wensen rond de kraamzorg te bespreken en uiteraard meer informatie te geven over wat je van ons mag verwachten. Al jouw/jullie vragen kun je tijdens dit intakegesprek kwijt.

Leveringsvoorwaarden

Voor de verwerking van persoonsgegevens, hanteren we ons privacyreglement.  Hierin lees je hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan, wie deze gegevens kan/kunnen inzien en de termijn van bewaren.