Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Kraamzorg in Emmen: voor jou en je gezin

Kraamzorg in Emmen: Isis Kraamzorg

Zwanger zijn, de bevalling en de eerste tijd met jullie kindje in de kraamtijd zijn natuurlijk prachtige momenten in je leven. Dan wil je wel zeker weten dat je zorg krijgt die goed voelt en dichtbij is, zodat jij je volledig kunt focussen op jouw pasgeboren baby en je gezin.

Altijd in de buurt
Daarom hebben wij altijd een kraamverzorgende beschikbaar voor je die bij jou in de buurt woont. Hij of zij is jouw steun en toeverlaat tijdens de bevalling en kraamtijd en helpt jou op weg met je kindje. Daarnaast zorgt de kraamverzorgende voor verschillende huishoudelijke taken in huis, zodat jullie alle tijd hebben om te wennen aan de nieuwe situatie. Klinkt goed? Kies dan voor Isis Kraamzorg. Wij geven je namelijk ook kraamzorg in Emmen en in de buurt. Isis Kraamzorg zorgt voor voor een mooie en ontspannen start voor jou, je kind, en het hele gezin!

Al kraamzorg aangevraagd?
foto Team Drenthe
lijn
Wil je zeker weten of wij ook zorg leveren in jouw woonplaats? Doe dan de postcode check.

Team Drenthe

Team Drenthe staat voor je klaar in onder andere: Beilen, Borger,  Gieten, Hoogeveen, Klazienvaeen, Meppel, Nieuw-Amsterdam, Orvelte, Tynaarlo, Veenhuizen, Westerbork, Zuidlaren. 

Wil je zeker weten of Isis ook werkzaam is bij jou in de buurt? Vul dan onderaan de pagina de postcode check in.

foto Isis: de moedergodin van vruchtbaarheid
lijn
De kleurrijkheid die je ziet in ons logo staat symbool voor onze manier van werken: energiek en vrolijk!

Isis: de moedergodin van vruchtbaarheid

Isis Kraamzorg is genoemd naar de moedergodin van de vruchtbaarheid: een vruchtbare samenwerking met jou en je gezin, tussen collega’s en met de verloskundigen, huisartsen en ziekenhuizen in Hoogeveen en omgeving.

De vele kleuren in het logo van Isis Kraamzorg verwijzen naar onze manier van werken: vrolijk en vol energie!

Neem contact op!

Ook tijdens je zwangerschap staan wij voor je klaar!

Ook tijdens je zwangerschap al staat de kraamverzorgster van Isis Kraamzorg al voor je klaar. Om je te helpen met alle praktische zaken om je kindje een warm welkom te kunnen geven. Tijdens het intakegesprek spreken we allerlei praktische zaken met je door zoals verwachtingen die je hebt en die wij hebben, en aantal uren kraamzorg dat je krijgt. Natuurlijk heb je dan ook alle tijd om de vragen die je hebt aan ons te stellen.

Voorlichtingen
Daarnaast organiseren we regelmatig inloopspreekuren en voorlichtingen in samenwerking met verloskundigen waarin onderwerpen als onze werkwijze, (borst)voeding, zwangerschapsklachten en veilig slapen aan de orde komen. Telefonisch of via de mail kun je ons uiteraard ook altijd bereiken voor meer informatie.

Owee! Zwangerschapscursus
Wist je dat? Wij ook een eigen zwangerschapscursus hebben? Vanaf ongeveer week 27 van je zwangerschap, kun je deelnemen aan de Owee! Zwangerschapscursus: een complete cursus die je samen met je eventuele partner kunt volgen. De cursus bestaat uit zes lessen en is ontwikkeld in samenwerking met o.a. lactatiekundigen en verloskundigen. Check voor meer informatie, data en locaties op de Owee! website.

Welkom bij Isis Kraamzorg!

Een warme en fijne start als nieuwe ouders of wanneer jullie voor de tweede keer ouders worden natuurlijk. Daar zorgen we voor, met hulp van kraamzorg in Emmen of daar in de buurt. Je krijgt iemand toegewezen krijgt die bij jou past, waar jij een klik mee hebt. En zorgen er natuurlijk ook voor dat diegene in de buurt woont. Zodat je altijd jouw kraamverzorgende in de buurt hebt. Klinkt goed? Schrijf je dan in voor Isis Kraamzorg.

Ben je benieuwd naar ervaringen van andere ouders die gebruik hebben gemaakt van kraamzorg van Isis? Wij hebben verschillende ervaringen voor je op een rijtje gezet, zodat je precies kunt lezen wat je kunt verwachten.

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt