Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Kraamzorg in Hoogeveen: Isis Kraamzorg altijd bij jou in de buurt

Isis Kraamzorg, in Hoogeveen en omgeving!

Zwanger zijn, bevallen en de eerste tijd met jullie kindje. Dit zijn unieke en mooie momenten in je leven. Je wilt natuurlijk graag goed verzorgd worden tijdens die periode, door iemand die dichtbij woont. Ben je op zoek naar een kraamverzorgende bij jou in de buurt die jouw steun en toeverlaat is tijdens je bevalling en in de kraamtijd? Kies dan voor Isis Kraamzorg. Wij zijn namelijk ook werkzaam bij jou in Hoogeveen en omgeving. Wij proberen jouw woonplaats en jouw verloskundigenpraktijk zo goed mogelijk te matchen met het vaste team van kraamverzorgenden van jouw verloskundigenpraktijk. Isis Kraamzorg: voor een mooie en ontspannen start voor jou, je baby en je gezin!

Inschrijven voor onze kraamzorg
foto Team Hoogeveen
lijn
Wil je zeker weten of wij ook zorg leveren in jouw woonplaats? Doe dan de postcode check.

Team Hoogeveen

Team Hoogeveen van Isis Kraamzorg staat onder andere voor je klaar in deze plaatsen:
Hoogeveen, Dalen, Zuidwolde, Emmer-Compascuum, Erm, Dwingeloo, Schoonebeek.

Check je postcode
Wil je zeker weten of Isis ook werkzaam is bij jou in de buurt? Vul dan onderaan de pagina de postcode check in.

foto Isis: de moedergodin van vruchtbaarheid
lijn
De kleurrijkheid die je ziet in ons logo staat symbool voor onze manier van werken: energiek en vrolijk!

Isis: de moedergodin van vruchtbaarheid

Isis Kraamzorg is genoemd naar de moedergodin van de vruchtbaarheid. Onze naam staat voor een vruchtbare samenwerking met jou en je gezin, tussen collega’s en met de verloskundigen, huisartsen en ziekenhuizen in Hoogeveen en omgeving.

Vrolijk en vol energie
De vele kleuren in het logo van Isis Kraamzorg verwijzen naar onze manier van werken: vrolijk en vol energie!

Neem contact op!

Ook tijdens je zwangerschap staan wij voor je klaar!

Ook tijdens je zwangerschap staat Isis Kraamzorg al voor je klaar. Om je te helpen met alle praktische zaken om je kindje een warm welkom te kunnen geven. Tijdens het intakegesprek spreken we allerlei praktische zaken met je door zoals verwachtingen en aantal uren kraamzorg en kun je alle vragen die je hebt aan ons stellen.

Voorlichting
Daarnaast organiseren we regelmatig voorlichtingen in samenwerking met verloskundigen waarin onderwerpen als onze werkwijze, (borst)voeding, zwangerschapsklachten en veilig slapen aan de orde komen! Telefonisch of via de mail kun je ons uiteraard ook altijd bereiken.

Owee! zwangerschapscursus.
Naast voorlichtingen, bieden wij jou ook een complete, zesdelige zwangerschapscursus: de Owee! Deze cursus volg je vanaf ongeveer week 27 van je zwangerschap en is er voor jou en je eventuele partner. Meer weten over inhoud, data, locaties en kosten van de cursus? Neem dan eens een kijkje op de Owee! website.

Welkom bij Isis Kraamzorg!

Een warme en fijne start als ouders, met de liefdevolle hulp van een kraamverzorgende die in of in de buurt van Hoogeveen woont? Schrijf je dan in voor Isis Kraamzorg. Benieuwd naar ervaringen van andere ouders die gebruik hebben gemaakt van Isis Kraamzorg in Hoogeveen en omgeving? Deze hebben we voor je op een rijtje gezet.

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt