Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Goede, persoonlijke kraamzorg in Drachten en omgeving

Je hebt net ontdekt dat je zwanger bent, of misschien ben je al een tijdje zwanger. Hoe dan ook, je zit nu middenin een ontzettend spannende tijd. Zowel tijdens je zwangerschap als de bevalling en daarna zorgen wij ervoor dat je die periode zo fijn mogelijk kunt beleven. Wij bieden persoonlijke kraamzorg in Drachten en omgeving, zodat er altijd iemand in de buurt is die jou kan helpen.

Al kraamzorg aangevraagd?
foto Team Drachten
lijn
Wil je zeker weten of wij ook zorg leveren in jouw woonplaats? Doe dan de postcode check.

Team Drachten

Team Drachten van Isis Kraamzorg werkt onder andere in deze plaatsen:

Bakkeveen, Boornbergum, Beetsterzwaag, Drachten. Gorredijk, Marum, Nijega, Opeinde, Olterterp, Selmien, Surhuisterveen, Ureterp.

Wil je zeker weten of Isis Kraamzorg ook zorg biedt in jouw woonplaats? Je kunt dit checken door de postcodecheck te doen onderaan de pagina.

Wat doet de kraamverzorgende dan?

Goede vraag. Uiteraard helpt de kraamverzorgende van Isis Kraamzorg met alles rondom jouw baby. Hij of zij legt je uit hoe je jouw kindje kunt verzorgen en helpt bijvoorbeeld met voeden en verschonen. Daarnaast staat de kraamverzorgende voor jou en je gezin klaar door te helpen met allerhande praktische zaken. Zoals eventueel de schoonmaak en de was.

Wanneer begint kraamzorg?

Wij willen je helpen jouw kindje een warm welkom te geven in deze wereld. Zodat jij je na de geboorte volledig kunt focussen op je pasgeboren zoon of dochter.

Om je nu alvast te helpen, hebben wij een online baby-uitzetlijst voor je gemaakt. Hierop zie je precies wat je nodig hebt na de bevalling, of je nu in het ziekenhuis of thuis bevalt. Zo ben je helemaal goed voorbereid.

Alles over voeding, klachten & slapen

Onderdeel van die voorbereiding zijn ook de verschillende bijeenkomsten, inloopspreekuren en voorlichtingen met bijvoorbeeld verloskundigen die wij regelmatig organiseren. Hier geven we je onder meer informatie over zwangerschapsklachten, veilig slapen en (borst)voeding. Overigens zijn we telefonisch ook altijd bereikbaar, mocht je ons nodig hebben of ineens toch nog iets willen vragen.

En wist je dat… we ook een complete zwangerschapscursus hebben als voorbereiding op wat er komen gaat?

O Wee! De allerleukste zwangerschapscursus voor jou en je partner

De zwangerschapscursus is ontwikkeld in samenwerking met onder andere verloskundigen, lactatiedeskundigen, fysiotherapeuten, kraamverpleegkundigen en kraamverzorgenden van beide kraamzorgorganisaties.

De zwangerschapscursus wordt op meerdere locaties in de provincie Groningen gegeven en op een locatie in Heerenveen. Check voor alle info en opgeven op de speciale Owee! website.

foto Kiezen voor Isis Kraamzorg
lijn
De kleurrijkheid die je ziet in ons logo staat symbool voor onze manier van werken: energiek en vrolijk!

Kiezen voor Isis Kraamzorg

Isis Kraamzorg is genoemd naar de moedergodin van de vruchtbaarheid. De vele kleuren in ons logo verwijzen naar de manier waarop wij werken: vrolijk en vol energie.

Op die manier werken wij samen met jou, je gezin, collega’s, verloskundigen, huisartsen én ziekenhuizen. Zo verzorgen wij de beste kraamzorg in Drachten en omgeving.

Neem contact met ons op!

Alles over kraamzorg

Voor je een kraamverzorgende kiest, wil je misschien eerst wat meer weten over wat kraamzorg precies is, hoeveel je krijgt en wat je zelf moet doen. Snappen we. Er komt natuurlijk een hoop op je af tijdens een zwangerschap. Daarom hebben wij een handig e-book over kraamzorg gemaakt. Hierin lees je alles over wanneer kraamzorg begint, wat je mag verwachten en vragen van kraamverzorgende – heel veel! – en hoe de kraamweek er van dag tot dag uitziet. Je downloadt hem helemaal gratis!

De intake & meer informatie

Zodra je tussen de 22 en 24 weken zwanger bent, is het tijd om kraamzorg in te schakelen. We plannen graag een intake met je in. Als het je eerste kindje is, komen we hiervoor bij jou thuis wanneer het jou uitkomt. Is het niet je eerste kindje, dan plannen we in principe een telefonische intake. Hoe dit precies in z’n werk gaat en welke informatie je van hem of haar krijgt op dat moment, lees je op deze pagina over intake kraamzorg.

Nog geen 22 weken zwanger? Geen zorgen, ook dan zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Je mag altijd contact met ons opnemen voor eventuele vragen, zorgen of andere informatie.

Inschrijven
Al overtuigd van de kwaliteit van onze kraamzorg? Je kunt je direct en eenvoudig inschrijven via onze website.

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt