Spoed? Bevallingslijn 0513 - 727 050

Zwanger in Drachten

Isis Kraamzorg is dichtbij, ook bij jou in Drachten!

Zwanger zijn, bevallen en de eerste tijd met jullie kindje. Dit zijn unieke en mooie momenten in je leven. Dan wil je zorg die goed voelt en dichtbij is! Isis Kraamzorg is ook werkzaam bij jou in Drachten. Wij proberen onze kraamverzorgende af te stemmen op jouw woonplaats en verloskundige. Ben je op zoek naar een kraamverzorgende in de buurt die er voor je is en je begeleidt tijdens je bevalling en in de kraamtijd? Kies dan voor Isis Kraamzorg. Voor een mooie en ontspannen start voor jou, je baby en je gezin!

Neem gerust contact met ons op!
Wil je zeker weten of wij ook zorg leveren in jouw woonplaats? Doe dan de postcode check.

Team Drachten binnen

Team Drachten binnen van Isis Kraamzorg werkt onder andere in deze plaatsen:
Bakkeveen, Boornbergum, Beetsterzwaag, Drachten. Gorredijk, Marum, Nijega, Opeinde, Olterterp, Selmien, Surhuisterveen, Ureterp.

Wil je zeker weten of Isis Kraamzorg ook zorg biedt in jouw woonplaats? Je kunt dit checken door de postcodecheck te doen onderaan de pagina.

Welkom bij de liefste

Wil je een warme en fijne start als ouders, met de liefdevolle hulp van een kraamverzorgende die in Drachten woont? Schrijf je dan in voor Isis Kraamzorg en ontvang ons welkomstcadeau. Benieuwd naar ervaringen van andere ouders met Isis Kraamzorg? Lees de verhalen van de gezinnen en overtuig jezelf dat de keuze voor Isis Kraamzorg de juiste is.

Liefs(t), Isis Kraamzorg

Ook tijdens je zwangerschap zijn wij dichtbij en staan wij voor je klaar!

Tijdens de zwangerschap moet je een heleboel regelen om je kindje een warm welkom te kunnen geven. Zwanger zijn en bevallen is een topprestatie. Ook tijdens je zwangerschap staan wij voor je klaar. Dit begint al met het intakegesprek waarin we allerlei praktische zaken met je bespreken zoals verwachtingen en aantal uren kraamzorg. Daarnaast organiseren we regelmatig inloopspreekuren en voorlichtingen in samenwerking met verloskundigen. Tijdens deze voorlichtingen komen o.a. onderwerpen als veilig slapen en (borst)voeding aan de orde! Wil je rechtstreeks contact met ons opnemen? Dat kan, telefonisch of via mail.

Wij helpen je graag!

De kleurrijkheid die je ziet in ons logo staat symbool voor onze manier van werken: energiek en vrolijk!

Isis: de moedergodin van vruchtbaarheid

Isis Kraamzorg draagt de naam van de moedergodin van de vruchtbaarheid. Wij staan voor een vruchtbare samenwerking met jou en je gezin, met elkaar als collega’s en met de verloskundigen, huisartsen en ziekenhuizen in de regio Dokkum.

De kleurrijkheid die je ziet in ons logo staat symbool voor onze manier van werken: energiek en vrolijk!

Neem contact met ons op!

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Meld je nu aan voor kraamzorg en ontvang een prachtig cadeau!

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt