Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Kraamzorg Buitenpost: een ontspannen start!

Op zoek naar kraamzorg in Buitenpost? isis Kraamzorg is er voor jou en je familie

Onze ervaren kraamverzorgenden van Isis Kraamzorg leveren kraamzorg in Buitenpost maar ook in de omgeving van Buitenpost (waaronder Kollum, Kollumerzwaag, Twijzel, Zwaagwesteinde, Koostertille en Augustinusga). Isis Kraamzorg zorgt ervoor dat jullie een warme en ontspannen kraamtijd tegemoet gaan. Ons doel is dat jullie aan het einde van de kraamtijd vol vertrouwen zijn als het gaat om het verzorgen van je kindje.

Al kraamzorg aangevraagd?
foto Kraamzorg Buitenpost van Isis Kraamzorg
lijn
Kraamzorg Buitenpost van Isis Kraamzorg

Kraamzorg Buitenpost van Isis Kraamzorg

In Buitenpost en omgeving geven we je een fijne kraamperiode waarin we onze zorg aanpassen aan jullie wensen. Daarnaast streven wij naar een vaste kraamverzorgende tijdens je kraamtijd

Wat zijn de voordelen van Isis kraamzorg:

  • Wij werken nauw samen met verloskundigenpraktijken in Buitenpost en omgeving zodat we de zorg goed kunnen afstemmen.
  • Isis Kraamzorg is er voor de kraamvrouw en het kindje maar ook voor de rest van de familie.
  • Naast de (medische) controles geeft je kraamverzorgster tijdens de kraamtijd heel veel voorlichting, tips en adviezen over babyverzorging, borst- en flesvoeding. Ook is er ruimte voor de broodnodige ontspanning.
  • Isis Kraamzorg heeft een eigen zwangerschapscursus: de Owee! zwangerschapscursus
  • Daarnaast hebben we de Kraambank. De Kraambank zamelt tweedehands babykleding en -artikelen in voor gezinnen die het nodig hebben.
Waar staan wij voor?

Isis Kraamzorg in Buitenpost

Wanneer je je aanmeldt voor Isis Kraamzorg in Buitenpost of omgeving,  krijg je allereerst een intakegesprek tussen week 21 en 25 van je zwangerschap.  Hierin komen al je/jullie vragen en voorkeuren aan bod en bespreken we de praktische zaken. Stel gerust al je vragen want we willen graag dat de kraamweek past bij je/jullie wensen. Benieuwd wat andere klanten van ons vinden? Neem dan eens een kijkje op Zorgkaart Nederland.

Voedingsadvies

Voor de moeders die borstvoeding willen geven, hebben wij borstvoedingscoaches en lactactiekundigen in dienst zodat we je optimale ondersteuning kunnen bieden. Uiteraard hebben onze kraamverzorgsters ook alle kennis en kunde in huis om je te ondersteunen bij het geven van kunstvoeding.

Kraamzorg Buitenpost: schrijf je in!

Ben je overtuigd van de kwaliteit van onze kraamzorg? Schrijf je dan makkelijk online in. Wanneer je nog vragen hebt,  kun je natuurlijk ook altijd eerst bellen of mailen naar onze klantenservice.

We verwelkomen je graag als klant!

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt