Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Kraamzorg Beilen: een ontspannen start!

Op zoek naar kraamzorg in Beilen? isis Kraamzorg is er voor jullie!

Onze ervaren kraamverzorgenden in Beilen en omstreken (waaronder Westerbork, Hooghalen, Hoogersmilde, Smilde, Mantinge en Spier) zorgen ervoor dat jullie, ondanks de enorme rollercoaster aan het eind van de week zelfstandig jullie baby kunnen verzorgen. Door je te ondersteunen waar dat nodig is, leer je hoe de verzorging het beste uitgevoerd kan worden, maar krijg je ook de tijd om van je pasgeboren kind te genieten.

Al kraamzorg aangevraagd?
foto Onze kraamzorg in Beilen
lijn
Kraamzorg Beilen: voor jou en je gezin

Onze kraamzorg in Beilen

Wij proberen je ook in Beilen een fijne kraamperiode te geven door de ideale balans tussen professionaliteit en jullie eigen wensen te vinden.  We passen onze zorg aan op elke situatie: zorg die op dat moment voor jullie de beste is.

Voordelen van Isis kraamzorg:

  • Nauwe samenwerking met verloskundigenpraktijken in Beilen en omgeving
  • Kraamzorg voor jou en je gezin
  • We streven naar een vaste kraamverzorgende tijdens jouw kraamtijd
  • Wij bieden zelf een zwangerschapscursus aan: de Owee! zwangerschapscursus
  • Isis Kraamzorg heeft een eigen Kraambank. De Kraambank zamelt tweedehands babykleding en -artikelen in en geven die via de Kraambank door aan gezinnen die het nodig hebben.
Waar staan wij voor?

Isis Kraamzorg in Beilen

Na je aanmelding voor kraamzorg, krijg je allereerst een intakegesprek.  Hierin bespreken we met jou/jullie alle vragen, praktische zaken en voorkeuren. Wij vinden het belangrijk dat jouw kraamverzorgende goed bij jou past. Vandaar dat we al jullie wensen zo goed mogelijk in kaart brengen om zo de best mogelijke match tussen jou/jullie als aanstaande ouder(s) en onze kraamverzorgende te vinden. Ben je op zoek naar een kundige kraamverzorgster in Joure of omgeving? Lees dan ook eens op Zorgkaart Nederland wat klanten van ons vinden.

Voedingsadvies

Borstvoeding geven is vaak de eerste keuze van moeders. Maar dit gaat niet altijd gemakkelijk. Een goede voorbereiding scheelt in het begin heel erg veel. Speciaal voor de moeders die borstvoeding willen gaan geven, hebben wij borstvoedingscoaches en lactactiekundigen in dienst zodat we je optimale ondersteuning kunnen bieden. Toch geen borstvoeding geven? Onze kraamverzorgsters weten ook alles over kunstvoeding en helpen je met deskundig voedingsadvies.

Kraamzorg Beilen: schrijf je nu in!

Ben je als gezin helemaal overtuigd van onze kraamzorg? Schrijf je dan makkelijk online in voor onze kraamzorg. Wanneer je liever eerst nog iemand wil spreken kun je altijd bellen of mailen naar onze klantenservice.

 

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt