Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Veilig informatie versturen via SmartLockr

Datalekken zijn aan de orde van de dag en moeten voorkomen worden. Daarom gebruikt onze organisatie SmartLockr voor de uitwisseling van privacygevoelige data. SmartLockr is NTA 7S16 gecertificeerd, wat betekent dat wij als organisatie ook volledig voldoen aan deze norm. Dat is belangrijk, omdat dit wordt gevraagd bij de uitwisseling van gezondheidsgegevens via e-mail.

Juist omdat onze e-mails nu extra worden beveiligd, kan het zijn dat je voor het ontvangen van een e-mail een extra stap moet zetten, bijvoorbeeld door het invullen van een wachtwoord of een sms-code. Zo weten we namelijk zeker dat er geen data in verkeerde handen valt.

Hoe werkt SmartLockr
Hieronder leggen we uit hoe je e-mails en bestanden die je van onze organisatie ontvangt via SmartLockr, eenvoudig kunt openen:

Je krijgt een e-mail en wordt om een wachtwoord of code gevraagd. Wanneer we vertrouwelijke informatie e-mailen, bewaken we je privacy door het bericht en/of de bijlage af te schermen met een wachtwoord of sms-code.

-Als ontvanger krijg je een e-mail waarin staat dat je een bericht hebt ontvangen. Om dit bericht te lezen, klik je op de groene knop “Open bericht”.

-Je komt dan op een pagina waar je op ‘Verzend mijn wachtwoord” kunt klikken.

-Je krijgt hierna het wachtwoord toegestuurd per e-mail of per sms. Dit kan je vervolgens gebruiken om het bericht uit de eerste e-mail te openen en te lezen.

Door het wachtwoord apart te versturen, weten we zeker dat je gegevens onderweg niet in verkeerde handen kunnen vallen.

Reageren op een veilig verzonden e-mail bericht
Wanneer je, zoals hierboven beschreven, een beveiligd bericht opent met het wachtwoord dat je per e-mail of sms hebt gekregen, dan zie je bovenin je scherm een knop met “Beantwoorden”. Door hierop te klikken, kun je eenvoudig een e-mail terugsturen in dezelfde veilige omgeving waarin je de e-mail hebt ontvangen.

foto SmartLockr

SmartLockr

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt