Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Werken bij Isis Kraamzorg

Isis Kraamzorg geeft om mensen. Of het nu gaat om moeder, partner en baby of om onze medewerkers. Onze dienstverlening kan alleen succesvol zijn met betrokken kraamverzorgenden die elke dag met plezier aan het werk gaan. Werk je bij Isis Kraamzorg, dan werk je in een informele werkomgeving met heldere en korte communicatielijnen. Een stimulerende werkomgeving met enthousiaste collega’s.

Ons werkgebied
foto Bedrijfscultuur
lijn
Wij zijn een transparante en lerende organisatie

Bedrijfscultuur

Isis Kraamzorg heeft een ‘open cultuur’. Dat betekent dat we elkaar aanspreken op de dingen die goed gaan, maar ook op de dingen die beter kunnen. Daardoor kunnen we een transparante en lerende organisatie zijn én blijven.

foto Geluk geef je door
lijn
Bij ons voelen moeders en partners zich vertrouwd

Geluk geef je door

We stimuleren elkaar om het beste uit onszelf naar boven te halen. Het geluk van moeder en gezin staat daarbij altijd centraal. Bij ons voelen moeders en partners zich veilig en vertrouwd in élke situatie. Wij geven kraamzorg die matcht met de behoeften van het gezin, zonder te veroordelen. Samen zorgen wij voor optimale ondersteuning en begeleiding voor, tijdens en na de kraamperiode. We werken daarom nauw samen met verloskundige, gynaecoloog en ziekenhuis.

“Je bent een onopvallend maar onmisbaar onderdeel van een gezin en staat aan de basis van een nieuw leven. Je helpt moeder, kind en het gezin in de eerste kwetsbare dagen. Dat maakt het beroep van kraamzorg zo bijzonder.”

foto De vijf van Isis Kraamzorg
lijn
Kraamzorg voor het hele gezin

De vijf van Isis Kraamzorg

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich binnen onze organisatie kan identificeren met onze vijf karaktereigenschappen:

Invoelend, flexibel, ziet mogelijkheden,
daadkrachtig en ruimdenkend.

Als kraamverzorgende ben je immers ‘ambassadeur’ van onze organisatie.

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt