Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Ruimte voor ontwikkeling

Isis Kraamzorg vindt het belangrijk om onze kraamverzorgenden mogelijkheden te bieden zich te ontwikkelen. Wij bieden daarom een uitgebreid en gratis scholingsaanbod, zodat je up-to-date bent en blijft met jouw kennis in je vakgebied en kunt voldoen aan de registratieplicht van de KCKZ . Daarom heb je bij ons de kans om je, naast je kraamzorgvak, te specialiseren. Daarvoor bieden we verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de rol van intaker, BabythuisZorg medewerker of borstvoedingscoach. Lees hieronder alles over de specialisaties:

foto Wil jij je verder ontwikkelen?
lijn
Verdieping in je vak

Wil jij je verder ontwikkelen?

Bij ons heb je de kans om je, naast je kraamzorgvak, te specialiseren. Daarvoor bieden we de volgende mogelijkheden:

  • Medewerker Babythuiszorg: Isis Kraamzorg biedt BabythuisZorg. Ben jij een kraamverzorgende of Verzorgende IG? Dan kun je je ontwikkelen tot medewerker BabythuisZorg. BabythuisZorg richt zich op het eerste levensjaar van de pasgeborene zodat we ook na de kraamtijd de allerbeste zorg in gezinnen kunnen bieden die dit nodig hebben. Lees meer op de website van BabythuisZorg.
  • Partusassistent: als partusassistent speel je een belangrijke rol tijdens de bevalling. Je assisteert de verloskundige en verzorgt, observeert en controleert het pasgeboren kindje en de kraamvrouw. Ook als derde of vierdejaars verloskunde student kun je aan de slag als partusassistent. Meer weten? Check dan de vacature partusassistent.
foto Borstvoedingscoach en intaker
lijn
Blijf je ontwikkelen

Borstvoedingscoach en intaker

  • Borstvoedingscoach: in elk team van kraamverzorgenden een gecertificeerde borstvoedingscoach werkzaam. Onze borstvoedingscoaches worden ondersteund door onze lactatiekundige. De borstvoedingscoaches worden opgeleid om bij te dragen aan een goede voorbereiding op en begeleiding van de borstvoedingsperiode.
  • Intaker: als intaker heb je eigenlijk het eerste contact met de klant. De intake heeft als doel de klant zo goed mogelijk voor te bereiden op de kraamperiode. Als intaker bespreek je alles rond de kraamtijd en kijk jewelke kraamzorg/welke kraamverzorgende het beste bij de klant past.
  • Voorlichter: regelmatig is Isis Kraamzorg te vinden bij voorlichtingen en op markten en events. Ook hier kun jij je voor inzetten door je te specialiseren in de rol van voorlichter.

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt