Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Mogen wij je binnenkort verwelkomen als onze nieuwe collega?

Lees hieronder de ervaringen van diverse collega’s over het werken bij Isis Kraamzorg. Heb je vragen over een vacature of wil je meer weten over werken bij Isis Kraamzorg? Neem dan contact op met ons via poo@isiskraamzorg.nl of bel op 0513 727042.

Neem contact op!
foto Marieke
lijn
"Binnen Isis Kraamzorg zijn de lijntjes kort, waardoor contact met collega’s binnen het team en op kantoor fijn en laagdrempelig is."

Marieke

Ik werk ruim 15 jaar als kraamverzorgende voor Isis Kraamzorg. Het is een ontzettend mooi en dankbaar beroep waarin ik ouders mag begeleiden in deze nieuwe fase in hun leven. Een rol die van onschatbare waarde is, en waarbij ik als kers op de taart ook nog een nieuw mensje geboren mag zien worden en hierbij kan assisteren!

Isis heeft regioteams met vaste verloskundigenpraktijken, waardoor de lijntjes met verloskundigen kort zijn. Ook binnen de organisatie zelf zijn de lijntjes kort, waardoor contact met collega’s binnen het team en op kantoor fijn en laagdrempelig is. Isis organiseert regelmatig interessante scholingen, waardoor ik up-to-date blijf en mijn werk goed kan doen. Ik werk met heel veel plezier bij Isis!

foto Dirkje
lijn
"Isis Kraamzorg is een organisatie die verder kijkt en waar je de mogelijkheid hebt om je in veel verschillende dingen te specialiseren."

Dirkje

Vanaf het eerste moment dat ik werkzaam was bij Isis Kraamzorg vond ik het een fijne organisatie om voor te werken. Het is een warme en zorgzame organisatie waar we er met elkaar ervoor zorgen dat de kraamgezinnen de zorg krijgen die zij nodig hebben. Door de open communicatie is het fijn samenwerken met elkaar. Iedereen heeft een stem en mag meedenken. Als kraamverzorgende werk je veel alleen, maar het team rondom je zorgt er altijd voor dat je je verhaal kwijt kunt of kunt overleggen. Ook staan ze op kantoor altijd voor je klaar om je te helpen.

Verder is het erg fijn dat je voldoende scholingen krijgt om je kennis up-to-date te houden. Wanneer ik of mijn collega’s iets missen kunnen we altijd dit voorstellen, zodat we samen onze kennis nog meer kunnen vergroten. Isis Kraamzorg is een organisatie die verder kijkt en waar je de mogelijkheid hebt om je in veel verschillende dingen te specialiseren.

foto Tineke
lijn
"Het mooiste aan mijn werk is dat ik ouders kan begeleiden in één van de meest bijzondere periodes in hun leven. Het is geweldig om ouders te zien groeien in het ouderschap!"

Tineke

Twaalf jaar geleden heb ik mij laten omscholen tot kraamverzorgster. Isis Kraamzorg voelde meteen als een warm bad en zo voelt het na twaalf jaar nog steeds. Het mooiste aan mijn werk is dat ik ouders kan begeleiden in één van de meest bijzondere periodes in hun leven. Als kraamverzorgster mogen wij ook bij een thuisbevalling of poliklinische bevalling aanwezig zijn. Dat is een fijne start van de zorgweek. Maar ook als de ouders met hun kindje thuiskomen uit het ziekenhuis is het mooi om de verhalen en ervaringen te horen. Ik vind het belangrijk om te luisteren naar de wensen van de ouders en samen te kijken naar hun behoeftes. Het is geweldig om ouders te zien groeien in het ouderschap! Geen zorg en geen gezin is gelijk en dat maakt het werk in de kraamzorg zo bijzonder en afwisselend. Je bent ook nooit uitgeleerd en elk jaar zijn er genoeg scholingen zodat je altijd up-to-date blijft in je vakgebied. Zo heb ik zelf de opleiding tot borstvoedingscoach mogen volgen.

foto Anke
lijn
"Isis Kraamzorg geeft je ruime keuze in aantal te werken uren per maand. De grootte van mijn contract is goed afgestemd op mijn privéleven, wel zo prettig!"

Anke

Als moeder van twee jonge kinderen vind ik het erg fijn dat Isis Kraamzorg mij de gelegenheid biedt om op rooster te werken. Op deze manier kan ik de kinderopvang goed en tijdig regelen. Het op voorhand weten wanneer een zorg aanvangt geeft mij en mijn gezin veel rust. Ook geeft Isis Kraamzorg je ruime keuze in aantal te werken uren per maand. De grootte van mijn contract is goed afgestemd op mijn privéleven, wel zo prettig!

Het assisteren bij een bevalling is altijd weer spannend en houdt het vak uitdagend. Door goede scholing, ruime ervaring en nauwe samenwerking met de verloskundige vorm je samen een deskundig en professioneel team.

Het blijft een fijn gevoel om een kraamweek voorspoedig af te sluiten en tevreden en zelfverzekerde ouders achter te laten. Dan heb je het – samen met het gezin – goed gedaan. Een simpel “Dankjewel voor vandaag!” vind ik fantastisch om te horen. Dat geeft mij zoveel voldoening!

foto Natalie
lijn
Als kraamverzorgster ben je een zuster, een interieurverzorgster, een gastvrouw, een psycholoog en een peuterleidster, oftewel: een echte duizendpoot. En dat is echt iets om trots op te zijn!

Natalie

Als kraamverzorgster ben ik een blij, een bevoorrecht, maar vooral trots mens. Trots, dat ik aan het begin van een nieuw leven mag bijdragen aan een goede en kansrijke start. Vaak bij een geboorte mogen zijn, hoe bijzonder is dat? Als kraamverzorgster mag je voor één week jouw eigen toko runnen en al jouw kennis en kunde delen. Je doet je werk afgestemd op de wensen van een gezin – soms als een echte kameleon – maar zeker als jezelf. Een ontbijtje maken, de vaat opruimen, een spelletje doen, de badkamer weer blinkend schoon: alles met een glimlach. Maar vooral de controles uitvoeren van moeder en baby, observeren en signaleren, hulp bieden bij borst- en kunstvoeding, een goed gesprek op het rand van een bed, soms met een lach en een traan, gewoon er zijn op de momenten dat het nodig is. Iedere kraamverzorgster werkt met haar eigen kwaliteiten, maar volgens hetzelfde protocol. Het is zelfstandig werk, maar je werkt ook samen met de verloskundige, ieder met de eigen kennis en kunde. Ook je collega’s hebben ieder hun eigen expertise, en ook altijd een dosis humor! Eenmaal bij de bevalling of bij het gezin, begint er steeds weer een nieuw avontuur. Al is het avontuur niet altijd het gehoopte sprookje, toch is er altijd dat ene lichtpuntje en de waardering.

Eén ding is zeker, er bestaat geen mooier beroep als dat van kraamverzorgster! Als kraamverzorgster ben je namelijk een zuster, een interieurverzorgster, een gastvrouw, een psycholoog en een peuterleidster, oftewel: een echte duizendpoot. En dat is echt iets om trots op te zijn!

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt