Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042
foto
Joël

Vanaf de eerste dag dat ik begon aan het BBL traject van de Geboortezorg Academie bij Isis kraamzorg, ben in een warm bad terecht gekomen. Wat een fijne collega’s, korte lijntjes en gezelligheid. Mensen met passie voor het vak, op de werkvloer maar ook zeker op kantoor. Het combineren van werk, school en privé is goed te doen. Zelf heb ik drie kleine kinderen en is het soms een puzzel qua opvang, school en andere verplichtingen. Bij Isis Kraamzorg wordt er altijd naar je geluisterd, met je meegedacht en samen wordt er gekeken naar wat wel kan in plaats van wat niet. Al zolang ik me kan heugen ben ik verliefd op dit mooie vak en voel ik mij een bevoorrecht mens nu ik zelf opgeleid word tot kraamverzorgster. Dat ik zo dicht bij een gezin mag staan in zo’n intense en bijzondere week, maakt mij een gelukkig mens. Ik hoop dat ik heel veel gezinnen die fijne en liefdevolle start mag geven. Liefs, Joël.  

foto
Janita
Eindelijk heb ik dan toch de stap genomen. Toen ik een klein meisje was wilde ik al kraamverzorgende worden. Tot nu toe is het er nooit van gekomen. Vorig jaar heb ik dan toch de stoute schoenen aangetrokken en gesolliciteerd. Sinds februari van dit jaar ben ik begonnen aan een BBL traject bij Isis Kraamzorg. Isis Kraamzorg heeft mij de kans geboden waar ik zo lang op gewacht heb. En wat ben ik blij dat het Isis is geworden! Bij Isis zijn de lijnen kort en is het gemakkelijk om te overleggen. Ze denken altijd mee qua planning en inzet om het overzichtelijk te houden, ook voor het thuisfront. Het BBL traject is erg fijn. Het geleerde op school pas je meteen toe in de praktijk. De opleiding volg ik via de Geboortezorg Academie. In 15 maanden wordt je helemaal opgeleid. Het werk is precies wat ik ervan verwacht en gehoopt heb. Het is afwisselend en dankbaar werk. Met liefde en passie zorg ik voor moeder en baby en natuurlijk de rest van het gezin. Ik zorg ervoor dat het gezin na afloop kan terugkijken op een fijne kraamweek.
foto
Marieke
Ik werk ruim 15 jaar als kraamverzorgende voor Isis Kraamzorg. Het is een ontzettend mooi en dankbaar beroep waarin ik ouders mag begeleiden in deze nieuwe fase in hun leven. Een rol die van onschatbare waarde is, en waarbij ik als kers op de taart ook nog een nieuw mensje geboren mag zien worden en hierbij kan assisteren! Isis heeft regioteams met vaste verloskundigenpraktijken, waardoor de lijntjes met verloskundigen kort zijn. Ook binnen de organisatie zelf zijn de lijntjes kort, waardoor contact met collega’s binnen het team en op kantoor fijn en laagdrempelig is. Isis organiseert regelmatig interessante scholingen, waardoor ik up-to-date blijf en mijn werk goed kan doen. Ik werk met heel veel plezier bij Isis!
foto
Dirkje
Vanaf het eerste moment dat ik werkzaam was bij Isis Kraamzorg vond ik het een fijne organisatie om voor te werken. Het is een warme en zorgzame organisatie waar we er met elkaar ervoor zorgen dat de kraamgezinnen de zorg krijgen die zij nodig hebben. Door de open communicatie is het fijn samenwerken met elkaar. Iedereen heeft een stem en mag meedenken. Als kraamverzorgende werk je veel alleen, maar het team rondom je zorgt er altijd voor dat je je verhaal kwijt kunt of kunt overleggen. Ook staan ze op kantoor altijd voor je klaar om je te helpen. Verder is het erg fijn dat je voldoende scholingen krijgt om je kennis up-to-date te houden. Wanneer ik of mijn collega’s iets missen kunnen we altijd dit voorstellen, zodat we samen onze kennis nog meer kunnen vergroten. Isis Kraamzorg is een organisatie die verder kijkt en waar je de mogelijkheid hebt om je in veel verschillende dingen te specialiseren.
foto
Tineke
Twaalf jaar geleden heb ik mij laten omscholen tot kraamverzorgster. Isis Kraamzorg voelde meteen als een warm bad en zo voelt het na twaalf jaar nog steeds. Het mooiste aan mijn werk is dat ik ouders kan begeleiden in één van de meest bijzondere periodes in hun leven. Als kraamverzorgster mogen wij ook bij een thuisbevalling of poliklinische bevalling aanwezig zijn. Dat is een fijne start van de zorgweek. Maar ook als de ouders met hun kindje thuiskomen uit het ziekenhuis is het mooi om de verhalen en ervaringen te horen. Ik vind het belangrijk om te luisteren naar de wensen van de ouders en samen te kijken naar hun behoeftes. Het is geweldig om ouders te zien groeien in het ouderschap! Geen zorg en geen gezin is gelijk en dat maakt het werk in de kraamzorg zo bijzonder en afwisselend. Je bent ook nooit uitgeleerd en elk jaar zijn er genoeg scholingen zodat je altijd up-to-date blijft in je vakgebied. Zo heb ik zelf de opleiding tot borstvoedingscoach mogen volgen.
foto
Anke
Als moeder van twee jonge kinderen vind ik het erg fijn dat Isis Kraamzorg mij de gelegenheid biedt om op rooster te werken. Op deze manier kan ik de kinderopvang goed en tijdig regelen. Het op voorhand weten wanneer een zorg aanvangt geeft mij en mijn gezin veel rust. Ook geeft Isis Kraamzorg je ruime keuze in aantal te werken uren per maand. De grootte van mijn contract is goed afgestemd op mijn privéleven, wel zo prettig! Het assisteren bij een bevalling is altijd weer spannend en houdt het vak uitdagend. Door goede scholing, ruime ervaring en nauwe samenwerking met de verloskundige vorm je samen een deskundig en professioneel team. Het blijft een fijn gevoel om een kraamweek voorspoedig af te sluiten en tevreden en zelfverzekerde ouders achter te laten. Dan heb je het – samen met het gezin – goed gedaan. Een simpel “Dankjewel voor vandaag!” vind ik fantastisch om te horen. Dat geeft mij zoveel voldoening!