Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Word BabythuisZorg medewerker

Isis Kraamzorg biedt ook Babythuiszorg, uniek in Nederland. BabythuisZorg is gezinsondersteuning in het eerste jaar van een kind en biedt ondersteuning na de kraamtijd. Werk je al als kraamverzorgende en zoek jij meer uitdaging en verdieping in jouw werk? Dan kun je BabythuisZorg medewerker worden. Je kunt alleen aan de slag als medewerker BabythuisZorg, maar een combinatie tussen kraamzorg en BabythuisZorg is ook mogelijk. Voor het behouden van jouw KCKZ-registratie moet je wel ongeveer twee reguliere kraamverzorgingen per jaar doen. Ben je nog geen kraamverzorgende, maar heb je wel een diploma Verzorgende IG of Verpleegkunde? Ook dan kun je opgeleid worden tot BabythuisZorg medewerker.

Wat is BabythuisZorg?
Soms spelen er dingen in een gezin, waardoor het tijdelijk niet vanzelfsprekend is dat een kindje zich veilig en beschermd kan voelen. Dan kan BabythuisZorg ingezet worden. BabythuisZorg is inzetbaar in elk gezin met een baby tot één jaar, als voortzetting van een kraamperiode, maar ook los van de kraamperiode.

Medewerker BabythuisZorg
Als medewerker BabythuisZorg heb je een bijzondere en belangrijke rol. Je biedt tijdelijke ondersteuning in het gezin als coach in het ouderschap. Samen met de ouder(s) bespreek je waar krachten liggen en waar er zorgen zijn. Samen met de ouders bepaal je zorgdoelen en ontwikkelbehoeften. Je werkt hierbij nauw samen met de jeugdgezondheidszorg, casemanager en andere betrokken ketenpartners.

BabythuisZorg is geen zorg die volledig te plannen is maar het biedt wel mogelijkheden om te werken op de voor jou geschikte momenten, bijvoorbeeld onder schooltijd. De werktijden blijven wel onregelmatig en het kan voorkomen dat je nachtdiensten draait. Nieuwsgierig geworden? Graag kijken wij in overleg met jou naar de mogelijkheden!

Bekijk onze vacature voor medewerker BabythuisZorg.
Je kunt meer lezen over BabythuisZorg op de speciale website.

foto
lijn
Word BabythuisZorg medewerker

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt