Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Nieuwe tv serie "Handen aan de couveuse"

NPO 1 is gestart met een nieuwe serie “Handen aan de couveuse” met een hoofdrol voor de afdeling neonatologie van het Erasmus MC Sophia in Rotterdam. Acht maanden lang liep presentatrice Anne-Mar Zwart op de afdeling mee om zien wat het betekent als je kind (veel) te vroeg geboren wordt.

Naast de pasgeboren baby’s zijn ook kinderen te zien die te vroeg geboren werden, maar inmiddels al ouder zijn en regelmatig in het ziekenhuis komen voor controle. Dit om de ontwikkeling van deze groep door de jaren heen goed in beeld te brengen.

De serie laat de problematiek van te vroeg geboren kinderen zien vanuit het perspectief van de ouders met alle stressvolle momenten en hectiek. Ook geeft de serie een beeld van het reilen en zeilen op de afdeling neonatologie: de samenwerking tussen de verschillende teams in het Erasmus MC  en hoe de zorgverleners het verschil kunnen maken voor ouders en kind.

‘Handen aan de couveuse’ is een zesdelig programma van de EO en is woensdag 7 september gestart. De serie is elke week om 21.30 uur te zien bij de EO op NPO 1 en op NPO Start.

Handen aan de couveuse – seizoen 1 – NPO Start

foto

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt