Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Kraamzorg Monique Boer sluit aan bij BabythuisZorg

Op 1 juni 2021 heeft Kraamzorg Monique Boer de franchiseovereenkomst getekend met BabythuisZorg Nederland. Door het tekenen van deze overeenkomst kan BabythuisZorg nu ook in de regio Flevoland worden aangeboden. Eerder sloten kraamzorg Het Kraamnest, Kraamzorg de Waarden en Kraamzorg Lunavi/Dé Provinciale Kraamzorg al aan bij de franchiseformule.

De komende periode zal Kraamzorg Monique Boer besteden aan de voorbereidingen voor het leveren van BabythuisZorg. De verwachting is dat het product in het najaar geleverd gaat worden. Sarith Boer: ““Met de toevoeging van BabythuisZorg kunnen wij onze zorgverlening nog beter aan laten sluiten op de wensen en behoeften van onze cliënten.”

Meer over BabythuisZorg
BabythuisZorg is gezinsondersteuning in gezinnen met een kindje tot ongeveer 1 jaar. De zorg is snel inzetbaar en indien nodig zelfs 24 uur per dag/zeven dagen per week. Het is een tijdelijke vorm van ondersteuning en erop gericht om een gezin zo snel mogelijk weer zelfredzaam te maken. Financiering van BabythuisZorg loopt via gemeenten. Het is dus afhankelijk van de gemeente of een indicatie voor zorg afgegeven kan worden. De medewerkers zijn alle gediplomeerd kraamverzorgende en hebben aanvullende scholing gehad om hun rol bij BabythuisZorg goed te kunnen vervullen.

Het product BabythuisZorg gaat uit van vier pijlers: we vullen aan als ouders het tijdelijk even niet zelf kunnen. We ondersteunen om de eigen kracht van ouders te helpen ontwikkelen. We helpen te overbruggen als de benodigde zorg nog niet beschikbaar is. En we maken verbinding tussen het medisch en sociaal domein om te komen tot 1 gezin/1 plan.

foto
lijn
Op de foto: Lindy van Breda Vriesman, bestuurder BabythuisZorg Nederland en Sarith Boer, directeur Kraamzorg Monique Boer

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt