Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Vacature BabythuisZorg

Wij zoeken medewerkers voor BabythuisZorg. Begin mei lanceerden Kraamzorg Het Groene Kruis en Isis Kraamzorg dit nieuwe product. BabythuisZorg is uniek in Nederland en richt zich op extra ondersteuning voor het gezin in het eerste levensjaar van het kindje. Ben jij kraamverzorgende of verzorgende IG en lijkt het je leuk om een nieuwe uitdaging aan te gaan? We zoeken nieuwe medewerkers en horen graag van je!

Het ontstaan
BabythuisZorg is ontstaan vanuit Kraamzorg Het Groene Kruis en Isis Kraamzorg. Vanuit de kraamzorg bleek dat gezinnen regelmatig behoeft hadden aan meer ondersteuning dan de acht tot toen dagen kraamzorg. Vandaar het idee om dit nieuwe product te introduceren waarbij de kraamzorg nauw samenwerkt met de sociale teams en JGZ.

Praktische hulp en signalerende functie
Bij BabythuisZorg werken gespecialiseerde kraamverzorgenden van Kraamzorg Het Groene Kruis en Isis Kraamzorg. De kraamverzorgenden hebben een signalerende functie en hebben een praktische taak. BabythuisZorg kan meerdere uren zorg per dag bieden, meerdere dagen achter elkaar, indien nodig ook 24-uurszorg. De hulp is erop gericht een gezin zo snel mogelijk weer zelfredzaam te maken. De ambitie is om ook los van de kraamperiode ondersteuning te bieden, denk bijvoorbeeld aan problemen met hechting, (ernstige) ziekte binnen een gezin of een ingrijpende gebeurtenis met een grote (emotionele) impact). BabythuisZorg werkt in aanvulling op andere zorgorganisaties en kan een overbrugging zijn totdat andere zorg beschikbaar is.

Enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande, reageer dan direct en we zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Meld je nu aan voor kraamzorg en ontvang een prachtig cadeau!

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt