Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Animatie 'Rookvrij zwanger worden'

Isis Kraamzorg zet zich in voor een rookvrije generatie. Hiermee zetten wij ons in om kinderen zo min mogelijk met roken in aanraking te laten komen. Niet-roken is de norm in gebouwen en op terreinen waar kinderen zich kunnen bevinden en onze medewerkers zijn zich bewust van hun voorbeeldfunctie. Waar gewenst worden onze medewerkers ondersteund bij het stoppen met roken. Niet-roken moet de norm worden, zodat elk kind rookvrij kan opgroeien.

De animatie ‘Rookvrij zwanger worden’ laat zien waarom het ook belangrijk is om te stoppen met roken voordat je probeert zwanger te worden.

Roken tijdens de zwangerschap is schadelijk. Maar het heeft ook risico’s als stellen roken vóór de zwangerschap of in de allereerste weken van de zwangerschap. Je kunt minder makkelijk  zwanger worden en de kans op een miskraam of buitenbaarmoederlijke zwangerschap neemt toe. Ook heb je meer kans dat je baby geboren wordt met een hazenlip, klompvoet, hartproblemen of overgewicht.

Telefonische coaches van Rookvrije Ouders kunnen hulp bieden bij het stoppen met roken. Dit wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Check voor meer informatie daarover op de website van rookvrije ouders.

Animatie ‘Rookvrij zwanger worden’ from Trimbos-instituut on Vimeo.

Check voor meer informatie daarover op de website van rookvrije ouders.

 

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt