Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Kraamzorg Workum: de beste start voor jou en je gezin!

Er komt veel op je af als je zwanger bent. Naast dat er een klein wonder in je groeit, moet je ook veel regelen. Waaronder kraamzorg. Isis Kraamzorg biedt persoonlijke kraamzorg in Workum en omgeving (waaronder de plaatsen Hindeloopen, Koudum, Oudega en Makkum).  Een kraamverzorgende bij jou uit de buurt die met liefde al haar kennis en ervaring deelt, zodat jij en je eventuele partner dit nieuwe avontuur vol vertrouwen aangaan.

Al kraamzorg aangevraagd?

Isis Kraamzorg in Workum biedt zorg aan die past bij jouw wensen

Om jou en je gezin gedurende de kraamperiode zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, willen we je graag beter leren kennen. Tijdens een intakegesprek  tussen week 21 en week 25 van je zwangerschap nemen we al je/jullie vragen, alle praktische zaken én je/jullie voorkeuren door. Jouw/jullie wensen staan centraal bij onze kraamverzorgenden. Op basis van dit gesprek maken we de best mogelijke match met een kraamverzorgende in of in de buurt van Workum die het beste bij jou en je gezin past.

Isis Kraamzorg is genoemd naar de moedergodin van de vruchtbaarheid. Onze naam staat voor een vruchtbare samenwerking met jou, je gezin en collega’s in de geboortezorg zoals verloskundigen, huisartsen en ziekenhuizen in Workum en omgeving. Zo bieden we jou de best mogelijke geboortezorg.

Kies je voor Isis Kraamzorg in Workum, dan kies je voor kwaliteit

Al heel wat gezinnen in Workum en daarbuiten kozen voor Isis Kraamzorg. En dat leverde mooie ervaringsverhalen op. De kraamverzorgenden van Isis Kraamzorg zijn gepassioneerd, vakbekwaam en betrokken. Hun uiteindelijke doel is zorgen voor een ontspannen start voor jou en je gezin. We ondersteunen je voor, tijdens én na de bevalling. Daarnaast organiseren we voorlichtingen en informatieavonden over borstvoeding en zijn we regelmatig te vinden op beurzen en markten.  Check onze agenda voor alle activiteiten en voorlichtingen bij jou in de buurt.

Daarnaast hebben we een eigen zwangerschapscursus: de Owee! zwangerschapscursus : een complete zesdelige cursus voor jou en je eventuele partner. Check voor alle informatie, data en locatie de website van de zwangerschapscursus.

Meld je nu aan!

Ben jij op zoek naar persoonlijke kraamzorg bij jou uit de buurt van Workum? Schrijf je dan makkelijk en snel in via ons online inschrijfformulier.

foto Contact met ons?
lijn
Kraamzorg in Workum

Contact met ons?

Heb je eerst nog vragen over onze kraamzorg? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of email. Onze klantenservice staat je graag te woord!

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt