Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Kraamzorg regelen

Welkom bij Isis Kraamzorg! Kraamzorg regelen doe je heel eenvoudig en binnen twee minuten via onderstaand formulier. Isis Kraamzorg biedt kraamzorg op maat voor jou en je gezin. We bieden ondersteuning tijdens de bevalling en zorgen ervoor dat jij en je gezin een overgetelijke kraamtijd tegemoet gaan!

 

Lukt het aanmelden niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0513 – 727042 of klantenservice@isiskraamzorg.nl

Kraamzorg regelen

Na het invullen en versturen van het formulier, ontvang je van ons een mail ter bevestiging. We hebben een contract met alle zorgverzekeraars. Kraamzorg zit in de basisverzekering dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. In de meeste gevallen nemen we zelf contact op met je zorgverzekeraar om de inschrijving verder gereed te maken. Dat is weer een zorg minder.

Geen bevestigingsmail ontvangen?

Heb je onze mail te bevestiging niet ontvangen? Het kan zijn dat deze in de spambox is beland. We raden je aan eerst de spam even te checken. Zit de mail ook niet in je ongewenste mail? Neem dan even contact met ons op op telefoonnummer  0513 – 727042. Onze medewerkers van de klantenservice checken dan voor je of de inschrijving goed is doorgekomen. Je mag ons uiteraard ook bellen als je andere vragen hebt of meer informatie wilt over onze kraamzorg.

Wanneer moet ik kraamzorg regelen?

Meestal schrijven zwangeren zich in rond de twaalfde week. Eerder mag uiteraard ook. Tussen de 21 ste en 25 ste week van je zwangerschap, nemen we weer contact met je op voor het maken van een afspraak voor een intake. Tijdens het intakegesprek kun(nen) je/jullie zelf je wensen rond kraamzorg bespreken.

Waar staat Isis Kraamzorg voor?

Isis Kraamzorg bereid je voor op de kraamtijd en assisteert bij de bevalling. Tijdens de kraamtijd bieden wij kraamzorg op maat en zorgen wij ervoor dat jij en je gezin een ontspannen start krijgen met je/jullie nieuwe wondertje!

Leveringsvoorwaarden

Ons privacyreglement is van toepassing op de verwerking van de persoongevens. In het reglement kun je lezen hoe we met jouw persoonsgegevens omgaan, hoe lang we de gegevens kan bewaren en wie deze gegevens kan inzien..

Meer informatie