Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Kraamzorg Lemmer: de beste start voor jou en je gezin bij Isis Kraamzorg

Zwanger? Gefeliciteerd! Een bijzondere periode breekt aan. Naast dat er een klein wonder in je groeit, moet je ook veel regelen. Heb je bijvoorbeeld al kraamzorg aangevraagd? Isis Kraamzorg is er voor jou en je gezin en biedt persoonlijke kraamzorg in Lemmer en omgeving. Wij hebben altijd een kraamverzorgende bij jou in de buurt die met liefde haar kennis en ervaring deelt, zodat jij en je gezin het ouderschap vol vertrouwen kunnen aangaan.

Al kraamzorg aangevraagd?

Isis Kraamzorg in Lemmer: zorg die past bij jouw wensen

Om jou en je gezin gedurende de kraamperiode zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, willen we graag weten wat jouw wensen zijn voor de kraamweek. Tijdens een intakegesprek  tussen week 21 en week 25 van je zwangerschap nemen we al deze wensen, jullie voorkeuren maar ook alle praktische zaken met jullie door. Op basis van dit intakegesprek maken we de best mogelijke match met een kraamverzorgende in of in de buurt van Lemmer die het beste bij jou, jullie wensen en jullie situatie past.

Isis Kraamzorg werkt nauw samen met collega’s in de geboortezorg zoals verloskundigen, huisartsen en ziekenhuizen in Lemmer en omgeving. Zo bieden we jou de best mogelijke geboortezorg.

Kiezen voor Isis Kraamzorg in Lemmer: meer dan kraamzorg alleen

De kraamverzorgenden van Isis Kraamzorg zijn kundig, betrokken en hun uiteindelijke doel is ervoor te zorgen dat jij en je gezin het ouderschap vol vertrouwen tegemoet gaan. We staan voor je klaar voor, tijdens én na de bevalling.
Daarnaast organiseren we gratis voorlichtingen en informatieavonden over borstvoeding en zijn we regelmatig te vinden op evenementen en markten.  Check onze agenda voor al onze activiteiten.

Daarnaast hebben we een eigen zwangerschapscursus voor jou en je eventuele partner: de Owee! zwangerschapscursus : een complete zesdelige cursus die je vanaf ongeveer week 27 van je zwangerschap volgt. De zwangerschapscursus helpt je bij de voorbereiding op je bevalling en de komst van jullie kindje. Je leert alles over onder andere  hormonen, bekken & houdingen, de bevalling, ademhaling & ontspanning, maar ook de kraamtijd en het ouderschap. Check voor alle informatie, data en locatie de website van de zwangerschapscursus.

Schrijf je nu in voor onze kraamzorg

Ben jij op zoek naar persoonlijke kraamzorg bij jou in de buurt van Lemmer? Schrijf je dan makkelijk en snel in via ons online inschrijfformulier.

foto Vragen aan ons?
lijn
Kraamzorg in Lemmer

Vragen aan ons?

Heb je vragen over onze kraamzorg of wil je iets anders weten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat voor je klaar!

Contact

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt