Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

De fijnste kraamzorg in Zwolle en omgeving

Zwanger? Gefeliciteerd! Wat breekt er nu een spannende tijd aan. Een unieke en mooie tijd die je zo fijn mogelijk wilt beleven. Zowel tijdens je zwangerschap als gedurende de bevalling, de kraamtijd en daarna. Wij helpen je daar graag bij. Daarom bieden we kraamzorg in Zwolle en omgeving, van iemand die bij jou past en altijd in de buurt is.

Neem gerust contact met ons op!
foto Team Zwolle
lijn
Wil je zeker weten of wij ook zorg leveren in jouw woonplaats? Doe dan de postcode check.

Team Zwolle

Team Zwolle van Isis Kraamzorg staat onder andere voor je klaar in deze plaatsen:

Staphorst, Hasselt, Steenwijk, Giethoorn, Zwartsluis, Hardenberg, Ommen en Dalfsen.

Wil je zeker weten of Isis ook werkzaam is bij jou in de buurt? Je kunt dit checken door je postcode onderaan de pagina in te vullen.

Een kraamverzorgende voor, tijdens en na de bevalling

Je wilt je kindje natuurlijk een warm welkom geven in de wereld. Daarom staat de kraamverzorgende van Isis Kraamzorg ook tijdens je zwangerschap al voor je klaar. Hij of zij helpt je met alle benodigde praktische zaken. Denk bijvoorbeeld aan de verwachtingen van kraamzorg die je hebt, en het aantal uren dat je wilt en vergoed krijgt. Zodat jij je na de geboorte volledig kunt focussen op je pasgeboren zoon of dochter.

Zo hebben wij bijvoorbeeld vast een online baby-uitzetlijst voor je gemaakt. Hierop zie je precies wat je nodig hebt na de bevalling, of je nu in het ziekenhuis of thuis bevalt. Zodat je helemaal goed voorbereid bent.

Contact met verloskundigen

Om je zo goed mogelijk voor te bereiden, organiseren wij regelmatig bijeenkomsten, inloopspreekuren en voorlichtingen met bijvoorbeeld verloskundigen. Over onze werkwijze, (borst)voeding, zwangerschapsklachten en veilig slapen. Daarnaast zijn wij telefonisch en per mail altijd te bereiken voor vragen en opmerkingen. Wij doen er alles aan om jou en jouw kindje zo goed mogelijk bij te staan.

foto Waarom Isis?
lijn
De vele kleuren in het logo van Isis Kraamzorg verwijzen naar onze manier van werken: vrolijk en vol energie!

Waarom Isis?

Isis Kraamzorg is genoemd naar de moedergodin van de vruchtbaarheid. De vele kleuren in ons logo verwijzen naar de manier waarop wij werken: vrolijk en vol energie. Op die manier werken wij samen met jou, je gezin, collega’s, verloskundigen, huisartsen én ziekenhuizen. Zo verzorgen wij de beste kraamzorg in Zwolle en omgeving.

Neem contact op!

Meer over kraamzorg

Liever eerst wat meer lezen? Snappen we. Er komt immers een hoop op je af in deze periode. Daarom hebben wij een handig e-book over kraamzorg gemaakt. Hierin lees je alles over wanneer kraamzorg begint, hoeveel je krijgt, wat je mag verwachten en vragen van kraamverzorgende – heel veel! – en hoe de kraamweek er van dag tot dag uitziet. Je downloadt hem helemaal gratis!

De intake & meer informatie

Ben jij tussen de 22 en 24 weken zwanger? Dan is het tijd om kraamzorg in te schakelen! Wij plannen graag een intake met je in. Als het je eerste kindje is, komen we hiervoor bij jou thuis wanneer het jou uitkomt. Hoe dit precies in z’n werk gaat en welke informatie je van hem of haar krijgt op dat moment, lees je op deze pagina over intake kraamzorg.

Ook als je nog geen 22 weken zwanger bent, staan we voor je klaar. Je mag altijd contact met ons opnemen. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Overtuigd van de kwaliteit van onze kraamzorg? Inschrijven kan snel en eenvoudig via onze website.

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt