Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Kraamzorg in Stiens: fijn, vertrouwd en dichtbij

Zwanger? Gefeliciteerd! Dat betekent dat er een prachtige, maar óók hectische tijd voor de deur staat. Geen zorgen, Isis Kraamzorg staat voor je klaar. Wij bieden persoonlijke kraamhulp in Stiens en omgeving, zodat er voor, tijdens en na je bevalling altijd iemand dichtbij is waar jij op kunt leunen. Van helpen met de baby tot het ontvangen van visite en de dagelijkse werkzaamheden in huis, wij zorgen ervoor dat jij optimaal kunt genieten van het nieuwe wondertje in jouw gezin.

Al ingeschreven voor kraamzorg?
foto Isis Kraamzorg bij jou?
lijn
Kraamzorg in Stiens

Isis Kraamzorg bij jou?

Wil je zeker weten of Isis ook werkzaam is bij jou in de buurt? Vul dan onderaan de pagina de postcodecheck in.

foto Zorg op maat gedurende je hele zwangerschap

Zorg op maat gedurende je hele zwangerschap

Wat verwacht je van kraamzorg? Hoeveel uren denk je nodig te hebben? En hoe zit het met de vergoeding? Al voordat jouw kindje ter wereld komt, is Isis Kraamzorg betrokken. Tijdens een intakegesprek nemen we al jouw vragen, praktische zaken en voorkeuren door. Bovendien biedt dit gesprek een mooie gelegenheid om elkaar te leren kennen en je wensen scherp te krijgen. Op basis daarvan kunnen we een kraamverzorgende selecteren die precies bij jou past.

Neem contact op!

Waarom Isis?

Isis Kraamzorg is genoemd naar de moedergodin van de vruchtbaarheid. De vele kleuren in ons logo verwijzen naar de manier waarop wij werken: vrolijk en vol energie. Op die manier werken wij samen met jou, je gezin, collega’s, verloskundigen, huisartsen én ziekenhuizen. Zo verzorgen wij de beste kraamzorg in Stiens en omgeving.

Voorlichting en advies

We organiseren regelmatig inloopspreekuren en voorlichtingen over diverse onderwerpen. Denk aan informatieavonden over de meest voorkomende zwangerschapsklachten, (borst)voeding en veilig slapen. Check onze agenda voor alle activiteiten bij jou in de buurt. Natuurlijk kun je ook altijd telefonisch en per mail bij ons terecht.

Naast voorlichtingen, bieden we jou ook een complete, zesdelige zwangerschapscursus: de Owee! cursus. Je volgt deze cursus vanaf ongeveer week  27 van je zwangerschap. Ook je eventuele partner is van harte welkom. Check de Owee! zwangerschapscursus website voor alle informatie: inhoud cursus, locaties, data, kosten en nog veel meer.

Schrijf je nu in!

Ben je overtuigd? Meld je dan nu makkelijk en snel aan voor Isis Kraamzorg via ons online inschrijfformulier. Na je inschrijving regelen wij alles met de zorgverzekeraar, zodat jij optimaal kunt genieten van je zwangerschap.

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt