Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Kraamzorg in regio Drachten: voor jou en je gezin

Isis Kraamzorg is dichtbij, ook bij jou in de regio Drachten!

Zwanger zijn en moeder worden. Dit zijn unieke momenten in je leven. Logisch dat je dan zorg wilt die vertrouwd voelt en dichtbij is! Die zorg kunnen wij je bieden! Isis Kraamzorg werkt het liefst dichtbij haar kraamgezin. Wij proberen jouw woonplaats en de woonplaats van onze kraamverzorgende zo goed mogelijk te matchen. Isis Kraamzorg is dichtbij, ook bij jou in de regio Drachten. Ben je op zoek naar een kraamverzorgende in de buurt die je steunt tijdens je bevalling en in de kraamtijd? Kies dan voor Isis Kraamzorg!

Direct inschrijven voor onze kraamzorg
foto Team Drachten buiten
lijn
Wil je zeker weten of wij ook zorg leveren in jouw woonplaats? Doe de postcodecheck

Team Drachten buiten

De kraamverzorgenden van Drachten buiten werken onder andere in:
Bakkeveen, Boornbergum, Beetsterzwaag, Grootegast, Marum, Nijega, Opeinde, Olterterp, Selmien, Surhuisterveen, Ureterp.

Wil je zeker weten of wij ook zorg leveren in jouw woonplaats? Check dit dan onderaan de pagina met je postcode.

foto Isis: de moedergodin van vruchtbaarheid
lijn
De vele kleuren in ons logo staan onze manier van werken: energiek en vrolijk!

Isis: de moedergodin van vruchtbaarheid

De naam Isis Kraamzorg verwijst naar de moedergodin van de vruchtbaarheid. Isis Kraamzorg staat voor een vruchtbare samenwerking met de gezinnen, tussen collega’s en met andere zorgverleners zoals ziekenhuizen, verloskundigen en huisartsen bij jou in de regio Drachten.

De vele kleuren in ons logo staan onze manier van werken: energiek en vrolijk!

Neem contact op!

Wij staan voor je klaar, al tijdens je zwangerschap!

Tijdens je zwangerschap moet je een heleboel regelen om je kindje straks een warm welkom te geven. Isis Kraamzorg kan je met veel praktische zaken helpen. Tijdens het intakegesprek komen er allerlei praktische zaken aan de orde zoals het aantal uren kraamzorg dat je wilt afnemen, wat je verwacht van een kraamverzorgster etc. Al je vragen kun je tijdens dit gesprek aan de intaker stellen. Daarnaast zijn er inloopspreekuren en bieden wij allerlei voorlichtingen in samenwerking met verloskundigen over onder andere veilig slapen en (borst)voeding. Wil je rechtstreeks contact met ons opnemen? Dat kan! Stel je vragen via de telefoon of via mail.

Wij helpen je graag!

Owee! zwangerschapscursus: een complete zwangerschapscursus als voorbereiding op wat komen gaat

Voorbereiden op je bevalling draagt bij aan een betere ervaring. Dat geldt voor de de bevalling zelf, maar ook voor de tijd daarna. Om die reden hebben Kraamzorg Het Groene Kruis en Isis Kraamzorg de zwangerschapscursus O Wee! ontwikkeld  in samenwerking met onder andere verloskundigen, lactatiedeskundigen, fysiotherapeuten, kraamverpleegkundigen en kraamverzorgenden van beide kraamzorgorganisaties. De zwangerschapscursus wordt op meerdere locaties in de provincie Groningen gegeven en ook op een locatie in Heerenveen en bestaat uit zes lessen. Check voor inhoud, kosten, data en locaties onze speciale Owee! website.

Welkom bij Isis Kraamzorg!

Schrijf je hier in voor onze kraamzorg. Ben je benieuwd naar ervaringen van anderen met Isis Kraamzorg? Lees de verhalen van andere ouders en overtuig jezelf dat Isis de beste en warmste kraamzorg biedt bij jou in de regio Drachten.

Liefs(t), Isis Kraamzorg

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt