Bevallen en kraamverzorgende nodig? Bel: 0513 - 727 042

Kraamzorg in Oosterwolde: voor jou en je gezin!

Zoek je de beste kraamzorg in Oosterwolde? Zoek dan niet verder!

Zwanger zijn, bevallen en de eerste dagen samen met jullie kindje. Dat zijn bijzondere, intieme momenten in je leven. Dan wil je zorg die vertrouwd is en goed voelt. Isis Kraamzorg is dichtbij, ook in de regio Oosterwolde. Ben je op zoek naar een kraamverzorgende die dichtbij is en jouw steun en toeverlaat is tijdens je bevalling en in de kraamtijd? Kies dan voor een kraamverzorgende van team Oosterwolde van Isis Kraamzorg. Voor een warme, ontspannen start voor jou, je baby en je gezin!

Al ingeschreven voor kraamzorg?
foto Team Oosterwolde
lijn
Wil je zeker weten of wij ook zorg leveren in jouw woonplaats? Doe dan de postcode check.

Team Oosterwolde

Team Oosterwolde staat voor je klaar in onder andere deze plaatsen: Appelscha, Donkerbroek, Fochteloo, Gorredijk, Hoornsterzwaag, Makkinga, Nijeberkoop, Norg, Oosterwolde, Oranje, Smilde, Veenhuizen. 

Wil je zeker weten of wij ook zorg leveren in jouw woonplaats? Doe dan onderaan de pagina de postcode check.

foto Isis: de moedergodin van vruchtbaarheid
lijn
De kleurrijkheid die je ziet in ons logo is een symbool voor onze manier van werken: energiek en vrolijk!

Isis: de moedergodin van vruchtbaarheid

Isis Kraamzorg verwijst naar de moedergodin van de vruchtbaarheid. Wij staan voor een vruchtbare samenwerking met jou en je gezin, met elkaar als collega’s en met de verloskundigen, huisartsen en ziekenhuizen in de regio Oosterwolde.

De kleurrijkheid die je ziet in ons logo is een symbool voor onze manier van werken: energiek en vrolijk!

Neem contact op!

Wij helpen je graag, ook tijdens je zwangerschap

Al tijdens je zwangerschap komt er veel op je af. Je moet een heleboel regelen zodat je baby straks een warm welkom krijgt. Voordat je kindje er is, staan we al voor je klaar om je te helpen met deze zaken. Te beginnen bij het intakegesprek waarin alle praktische zaken en al jouw vragen aan de orde komen. Daarnaast organiseren we inloopspreekuren en voorlichtingen over onder andere (borst)voeding, zwangerschapsklachten en veilig slapen. Dit alles in samenwerking met verloskundigen. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen, telefonisch of per mail. Ook tijdens je zwangerschap zijn wij dichtbij. Wij helpen je graag!

Meer weten over je zwangerschap en voorbereiden op wat komen gaat!

Daar kan onze O Wee! zwangerschapscursus je bij helpen. De cursus is er voor jou en je partner en volg je vanaf ongeveer de 27ste week van je zwangerschap. De O Wee! zwangerschapscursus leert je alles over actuele onderwerpen zoals: zwangerschap, hormonen, bekken & houdingen, de bevalling, ademhaling & ontspanning, maar ook het geboorteplan, de kraamtijd en het ouderschap. Check de Owee! website voor meer informatie.

Welkom bij Isis Kraamzorg!

Een warme en liefdevolle start, dat wil jij natuurlijk ook. Schrijf je in voor Isis Kraamzorg en wij regelen de rest. Heel veel gezinnen gingen jou al voor. Lees hun ervaringen met onze zorg.

Liefs(t), Isis Kraamzorg

Isis kraamzorg bij jou in de buurt?

Vul je postcode in en check direct of onze kraamzorg ook bij jou in de buurt beschikbaar is

Isis kraamzorg is beschikbaar bij jou in de buurt

Schrijf je nu in

Aanmelden
Buiten werkgebied

Helaas, Isis kraamzorg is niet beschikbaar bij jou in de buurt